פורסם 2003 במרץ 1822 שנים שלום כולם !!!את מחשבי אתם יכולים לראות במפרט שלי...בכל אופן יש לי סירקולציית אוויר מושלמת 2 מאווררים מלמטה מכניסים אוויר שניים למעלה מוציאים ואחד בדלת מכניססינק SK-7עםSF2ובכל זאת הטמפ' בIDLE היא 39-37 מעלות...שזה הרבה יחסית למה שיש לי...מרחתי משחה טרמית והכל...ובכל זאת הטמפ' גבוהותאו שמה הם נראות גבוהות רק לי?אם יש לכם רעיון איך להוריד ת'טמפ' אל תתביישו להשמיע את קולכם...תודה לכל עוזריםעריכה: אני אחרי אוברקלוקינג קטנטן של במקום 133*13 אני עכשיו על 150*13ויש לציין שהמאוורר במלוא כוחו הטמפ' יורדת ל34-35 מעלות...אבל הרעש לא הכי נסבל.......בכל אופן אני עדיין פתוח להצעות...
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים חוץ מזה, יש לך גוף קירור טוב, אבל לא TOP OF THE TOP.למשל לי יש AX-7 ואני בטמפרטורה של 35 בIDLE ו36 במעמס מירבי (SISOFT SANDRA)שאלה אחלה טמפרטורות, יחסית שיש לי רק שני מאוררים במארז, שניהם ג'נרים, אחד מכניס אוויר והשני מוציא אוויר. ואני בOC של 400MHZ.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים ובכל זאת הטמפ' בIDLE היא 39-37 מעלות...ויש לציין שהמאוורר במלוא כוחו הטמפ' יורדת ל34-35 מעלות...אבל הרעש לא הכי נסבל.......בכל אופן אני עדיין פתוח להצעות...טמפרטורות טובות.בכל זאת תבדוק אם מרחתה את המשחה טרמית בשכבה אחידה ודקה ולא נוצרו בועות אויר באמצע...
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים תעשה כבלים מעוגלים יוריד לך עוד קצת ...אבל הטמפ' שלך ממש טובות... אני עם 1.6 A במאמץ אני על 45 ...
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים חברה האובר קלוק שלו לא ממש נחשב להעלאת הטמ"פ. הוא לא העלה וולטז למעבד והשינוי לא יותר ממעלה...
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים 200 מה"ז זה 12% בשביל המעבד שלו, ז"א 12% עליה בטמפ' של המעבד ביחס לסביבה.תפסיקו להשוות טמפ' לפי המדידה של הסנסורים על הלוח, לא ניתן לייחס לזה שום חשיבות.עם אותו מעבד על MSI KT3 ULTRA ועל GIGABYTE 7VA יש הפרש של 15 מעלות בערך,זה לא אומר שהמעבד באמת יותר חם על הלוח של ג'יגבייט אלא שהסנסורים של הלוחות שווים ל***.כל ההכרזות האלו על זה שיש לכם מעבד X בטמפ' Y לא מועילות לאף אחד, רק מישהו עם אותו לוח בדיוק יכול להגיב.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מחבר סתם שאלה שחשבתי עליה פתאוםהראי ידוע שסנסורים לא מדייקים...אז על מה כן אפשר לסמוך?(חוץ מעל אבינו של בשמיים\מילואים)
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים סנסורים מספיק אמינים כדי שנדע אם משהו לא בסדר - וזה כל התפקיד שלהם.הם לא מספיק מדוייקים כדי שאנשים ישתמשו בהם כבסיס להשוואה.
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים מחבר או קיי הבנתיך !!!עכשיו בקשר לנושא...יש לי סירקולצית אוויר מושלמת לכל הדעות ...להזכירכם 2 מאווררים למטה מכניסים אוור1 בדלת מכניס אוויר2 למעלה מוציאים אוויר..יש לי עוד מאוורר ג'נרי עכשיואיפה אני אמקם אותו?עדיף ללא חורים למינהם...
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים מחבר אז מה אתה מנסה להגיד?שאני סתם משוגע....כיאלו הטמפ' של הן בסדר?ד'א הטמפ היותר מעודכנות הן 32-33 במנוחה כאשר המאוורר בפול כוח...37 שהוא ברעש סביר....ובמאמץ 35-37....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.