עבור לתוכן

OC ראשון - מערכת מחשב AMD בן 3 שנים. עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה, קראתי המון בנושא ובעבר גם מתי שהייתי רושם פה (משהו כמו לפני שנתיים שלוש) ואני לא מוצא שרשורים שעוסקים בנושא עם ציוד כמו שלי

המעבד הוא AMD XP Barton 2600+, לוח ABIT NF7-S, כרטיס מסך Radeon 9600XT 256MB, זיכרונות 2X512MB 400MHZ DDR של A-Data

נתחיל בככה שאני רוצה לשדרג את המעבד ל 3200+, יש לי אפשרות כזאת בביוס אבל המסך לא נדלק עד שאני מאפס בביוס. אני משער שצריך להעלות מתחים אבל כמה? האם צריך גם לשנות תזמוני זיכרון? לשנות את המתחים שלהם גם?

מהירות השעון של הכרטיס מסך היא 526MHZ כשאפשרות ה Overdrive מופעלת. האם יש עוד מה לסחוט ממנו? ועם איזה תוכנה?

אני לא כזה משחק במשחקי High-end. האם יורגש שינוי מ 2600+ ל 3200+ גם בכלליות ולא רק במשחקים?

בדקתי טמפ' וזה הטמפ' של הרכיבים במנוחה:

71106851zc7.jpg

הנה הטמפ' במאמץ (אני לא יודע איך זה קפץ כולה ב2-3 מעלות, בדקתי את זה עם סימס 2 פתוח ברקע שאחותי שיחקה בו יותר משעתיים...)

41167513hd2.jpg

הטמפ' הם עם מזגן פתוח בחדר.

ע"פי התמונות, כמה מתח אני צריך להגדיר לרכיבים על מנת שהמחשב יעבוד ב 3200+? טיפים וכל דבר יעזור

תודה

פורסם
  • מחבר

מקפיץ... עבר לעמוד השני

פורסם
  • מחבר

מקפיץ שוב.... מישהו?

מה אני צריך לעשות שהמעבד יעבוד כ 3200+? העלתי את הבאס ל 200 ואת המכפלה ל 11 והמחשב לא עולה עד שאני מאפס את הביוס

מה מונע ממני?

פורסם

מקפיץ שוב.... מישהו?

מה אני צריך לעשות שהמעבד יעבוד כ 3200+? העלתי את הבאס ל 200 ואת המכפלה ל 11 והמחשב לא עולה עד שאני מאפס את הביוס

מה מונע ממני?

פוסט לא ברור.

איזה ברטון יש לך?

תבדוק כאן ותגיד לי.

הכי טוב לבדוק fsb מקסימלי (תוריד את המהירות של הזיכרון, מעבד ו-ht, שלא קיים במקרה שלך. תעלה את הfsb לאט לאט וה-fsb הכי גבוה שאתה מצליח לעשות ריצה של superpi ב32 מיליון בלי הפסקה אתה יודע שאתה ב-fsb המקסימום.)

אחרי זה תדבר איתי.

עידכון:

שכחתי את הכתובת: http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=337

פורסם

תשמע לפני זה אתה חייב לעשות משהו עם הטמפרטורות שלך מעבד 46 לפני אוברקלוק זה הרבה

כול שאר החומרה נראית בסדר

תחליף את מאורר הסטוק למשהו מומלץ לפי הסטיקי הקיים באתר

פורסם
  • מחבר

יש לי AMD Barton XP 2600+ שהמהירות שלו היא 1913MHZ משהו כזה. ניסיתי להעלות ל 2200MHZ. מכפלה של 200X11. יש לי אפשרות בביוס שישר תגדיר אותו כ 3200+

הזכרונות מוגדרים בביוס כ 3.0-4-4-8

כשאני שומר, המחשב לא מצליח לעלות והמסך נשאר מכובה עד שאני מאפס את הביוס. מה מגביל אותי בעצם?

פורסם

אתה לא יכול ישר לקפוץ ל3200 בלי לעצור ולבדוק בדרך מה עוצר אותך.

כמו שאמרתי לך, אתה קודם חייב לברר מה ה-fsb המקסימום שלך ואחרי זה תתחיל לברר אתה המולטיפלייר המרבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים