פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים שיעמוד בדרישות הנ"ל* NOKIA* מכשיר סימביאני* סוללה חזקה ואמינה* תקציב: עד 1500 (אפשר קצת יותר בלי להשתולל מידי)דור שלישי וכל הבלהבלהבלה לא מעניינים אותי ואראה אותם כבונוס אם המכשיר יתאים לי.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים איפה אתה קונה את הטלפון?בסלקום\אורנג' היחיד שעומד בדרישה נוקיה סימביאני ובמחיר כזה, זה ה- 6210 קלסיק.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר מה אי אפשר להזמין מהם ONLINE?אין לי אפשרות להגיע אליהם.אתה מכיר חנויות באיזור הצפון (חיפה)שיש להם מחיר כמו שלהם
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים ל6120 יש אולי 8 שעות שאתה יכול להשתמש בו בלי טעינה, עם דור שלישי פתוח(משהו שאתה לא תשתמש בו אם אתה לא קונה אצל ספקית) ו BT דלוק.אם אתה מחפש סוללה, לא בטוח שהוא יתאים לך.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר ל6120 יש אולי 8 שעות שאתה יכול להשתמש בו בלי טעינה, עם דור שלישי פתוח(משהו שאתה לא תשתמש בו אם אתה לא קונה אצל ספקית) ו BT דלוק.אם אתה מחפש סוללה, לא בטוח שהוא יתאים לך.לפי מה שכתוב באתר במצב STADBY הפלאפון אמור לעבוד תשעה ימים(אני לא מדבר הרבה).את הBT אני גם ככה מכבה כשלא צריך.מה שחשוב לי בסוללה זה שפשוט לא יקרה מצב שאם שכחתי להטעין אותו בלילה למחרת בעבודה לא יהיה לי פלאפון זמין במקרה וגם לא לקחתי את המטען איתי.כעקרון מה שהדליק אותי במכשיר הנ"ל זה הSYMBIAN והעיצוב שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.