עבור לתוכן

עקיפת אוטו משטרתי(משטרת תנועה ):מה התוצאות ?

Featured Replies

פורסם

נגיד ואני נוסע ועוקף מכונית של משטרת תנועה (שלא בתפקיד -כלומר בלי האורות מהבהבים ) ונגיד שהוא נסע סביבות ה 120 והעקיפה מבוצעת

במהירות יותר גבוהה סביבות ה 140 ואז עוברים לנתיב הימני ,העם השוטרים יכולים לעצור אותי על משהו ?(אני חושב שעל מהירות בטוח לא אבל כנראה בדיקה רגילה )

עם משהו עבר או חווה דבר כזה שיספר פשוט מעניין ....למה אתמול עקפנו אוטו משטרתי בעצם 2 -פעם ראשונה לא קרה כלום פעם שניה הוא אמר לנו עצור בצד ועשה בדיקה ....

• תגובות 48
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך להיות מאוד מטומטם בשביל לעקוף ניידת משטרה ב-140 קמ"ש, בתפקיד או לא בתפקיד...

פורסם

לא יותר פשוט שתשלוף את הזין שלך ותזרוק עליהם פחיות ריקות של בירה ורדבול מהאוטו שלך ?? זה פחות מסוכן..

חחח לעקוף משטרה ב 140 קמש ואז לחתוך לנתיב הימני :lol: :lol:

פגעת להם קשות באגו...

פורסם

אסור לניידת לנסוע בלי אורות (גם אם היא לא בתפקיד)

פורסם

אסור לניידת לנסוע בלי אורות (גם אם היא לא בתפקיד)

אתה בטוח?

האורות המהבהים נועדו לסמן לנהגים אחרים שהיא בתפקיד כדי שיתנו לה זכות קדימה

וגם אם המשטרה נסעה 120 אז היא לא בסדרP: אבל באמת לעקוף ב140

פורסם

האורות המהבהים נועדו לסמן לנהגים אחרים שהיא בתפקיד כדי שיתנו לה זכות קדימה

ממש לא, אין לניידת משטרה שום זכות קדימה על פני מכוניות אחרות.

פורסם

בארץ הקודש המקסימום הוא 110 קמש, למרות שאני לא מסתכל על השעון ואני רק מקשיב למנוע חח :nixweiss: לפעמים שאני מסתכל אני על 130.

פורסם

איזו טעות מרה... לא עושים את זה... :kopfpatsch:

בטח שיש, זה רכב בטחון...

פורסם

במקום לבזבז זמן על עקיפה, לא יותר פשוט לדחוף אותו מאחורה עם הפגוש?

פורסם

אם עוקפים ניידת, בין אם בתפקיד ובין אם לאו, מומלץ לעשות זאת במהירות גבוהה רק במעט ממהירות הניידת, ללא שום קשר למהירות הניידת. שוטר לא יכול לתת דו"ח מהירות על סמך הספידומטר שלו - זהו לא אמצעי אכיפה כמו הממלז או המולטונובה שקיבלו אישורים של משרד התחבורה. את העקיפה יש לבצע כחוק ולא במהירות גבוהה מדי, על מנת לא לקבל דוח על נהיגה פראית ומסוכנת, או משהו בסגנון. כמו כן מאוד לא מומלץ לנסוע במהירות גבוהה ממה שמאפשרת הדרך, דברים ששוטרים גם נוהגים לעשות.

פורסם

בטח שיש, זה רכב בטחון...

SO ?

לפי מה שאתה אומר כל ניידת משטרה שמגיעה לצומת יכולה "להתפרץ לצומת" כי למעשה כולם צריכים לתת לה זכות קדימה.

זה כמובן לא נכון.

הוא צריך להפעיל סירנה בשביל לקבל זכות קדימה. לא פחות.

וגם אז, זה אך ורק בתנאי שהדבר דרוש למילוי תפקידו כרכב ביטחון ושאינו מסכן עוברי דרך אחרים.

פורסם

לא יותר פשוט שתשלוף את הזין שלך ותזרוק עליהם פחיות ריקות של בירה ורדבול מהאוטו שלך ?? זה פחות מסוכן..

חחח לעקוף משטרה ב 140 קמש ואז לחתוך לנתיב הימני :lol: :lol:

פגעת להם קשות באגו...

אתה גדול!! חחח....אחד הדברים המצחיקים ביותר שקראתי החודש!

ובאמת כמה :bash: (דפוק) צריך להיות כיד לעקוף ניידת ב-140 קמ"ש

אפשר לשאול איזה זה בדיוק קרה?באיזה כביש?

פורסם

SO ?

לפי מה שאתה אומר כל ניידת משטרה שמגיעה לצומת יכולה "להתפרץ לצומת" כי למעשה כולם צריכים לתת לה זכות קדימה.

זה כמובן לא נכון.

הוא צריך להפעיל סירנה בשביל לקבל זכות קדימה. לא פחות.

וגם אז, זה אך ורק בתנאי שהדבר דרוש למילוי תפקידו כרכב ביטחון ושאינו מסכן עוברי דרך אחרים.

לא, אני לא אומר שכולם צריכים לתת לה זכות קדימה ובכל זמן, אני דיברתי בכללי שלניידת יש זכות קדימה על רכב אזרחי בזמן הפעילות שלו... אם יש לו כמובן מקרה חרום...

כנראה שלא ניסחתי את עצמי טוב, סורי :smile1:

פורסם

בקשר לאורות, זה הנחיה של מפכל המשטרה או משהו ע"מ להגביר את זהירות הנגהים (ז"א בדר"כ כשנהג רואה משטרה הוא מאט וזה הרעיון, שהנהגים יראו הרבה נידות ויסעו לאט. היה על זה פעם בYNET, העונש של שוטר נוסע בלי אורות זה החרמת הרכב או משהו)

פורסם

רכב משטרה לא יכול לקנוס אותך בגלל שנסעת במהירות גבוהה, ללא שימוש במכשיר מדידת מהירות. גם אם עקפת אותם כאשר הם נסעו במהירות 120 למשל.

אם הם רוצים הם יכולים לעצור אותך לבדיקה שגרתית. (אם בא להם לחפש אותך)

אם נסעת בצורה מסוכנת ופרועה, הם יכולים לרשום לך דוח על נסיעה פרועה.

לא צריך להשתולל ליד משטרה, אבל אני יכול להגיד לך שאני גם עקפתי ניידת משטרה שהזדחלה לה על 110, ולא, לא עיקבה אותי או משהו בסגנון.

ניידת משטרה היא רכב ביטחון. בנסיעה רגילה בשגרה, אין לה זכות קדימה, או היתרים לעבור על חוקי התנועה. לעומת זאת, בנסיעה מבצעית, (על פי החלטת השוטר בניידת) יש לה היתרים לעבור רמזורים אדומים, לחתוך קווים לבנים, ולקבל זכות קדימה מרכבים אחרים. (כמובן שיש הגבלות והוראות בטיחות לנסיעה מבצעית)

בקשר לקטע עם לנסיעה בלי צ'קלאקה, בהחלט שמעתי על הוראה של המפכ"ל, שמחייב את כל הניידות לסוע כאשר האורות המהבהבים מופעלים. לטענתו, זה מגביר את תחושת הביטחון של התושבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים