עבור לתוכן

כמה שאלות על מסך LCD, בעיות בהבנת המדריך

Featured Replies

פורסם

היי

אחרי הרבה זמן של חוסר זמן, מצאתי בפורים כמה שניות כדי לעשות איזה משהו... המסך LCD ניראה ממש מדליק אז אני רוצה לבנות אותו אבל.... יש לי כמה שאלות:

1. אם אתם מחברים את המסך למחשב, איך אחרי זה אתם מחברים את הפרלל החוצה (סאת אומר, הרי צריך לעשות איזה חור כדי להוציא את הכבל אל מיחוץ למחשב, לחיבור LPT שעל הלוח אם)

2. למה צריך בכלל את ה RIBBON CABLE?

3. אם אני יקנה מסך עם אותו בקר, אבל יותר גדול זה ישנה משהו?

4. (בהקשר ל 1) החיבור עם הפרלל לא מסורבל, ומגושם אם מחברים את הצג מיחוץ למחשב (כמו שראיתי תמונות של מישהו שעשה את זה חיצוני, שיושב על כן קטן)?

תודה, ותשתדלו לעזור מהר (אני רוצה לקנות את זה מחר (יום שלישי) בבוקר, אחרת אני לא יספיק ;))

פורסם

1. אתה יכול להעביר אותו דרך אחד החורים של הכרטיסים. זה באמת לא החלק הקשה, תהיה יצירתי.

2. רק לשם הנוחות. אם אתה לא רוצה אתה יכול לחבר את כבל ה-LPT ישירות לצג.

3. כנראה שלא, אבל מסכים בגודל 40*4 עושים צרות, אולי גם 24*4.

4. לא ממש. את החשמל אתה יכול להעביר דרך הגידים שאתה לא משתמש בהם, או לקבל אותו דרך ה-USB.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה, אבל ראיתי באתר LCD GALARY את הצג הבא שגם הוצד באתר, שיושב מיחוץ למחשב, איך הוא עשה את החיבור שם? רק עם הפרלל או שהעביר קבלריבון למרחק מסוים ורק אז הלחים אותו.

תודה

פורסם

אתה מתכוון לדבר כזה?!

34.jpg

בערך כמו שלי?

פורסם

קוסמיק - מאיפה המעמד המדהים הזה ?

קנית עם הצג או שבנית לבד ?

פורסם

איפה יש חיבור LPT על לוח האם?

פורסם
  • מחבר

סעמק זה יפה!

זה תותח! אין מצב שאני יצליח לעשות אחד כזה.....

עיצוב מגניב....

פורסם

אתה מתכוון לדבר כזה?!

34.jpg

בערך כמו שלי?

אתה מתכוון כמו של Bit-Tech....

http://www.bit-tech.net/article/43/

פורסם
  • מחבר

סעמק, לאנשים אין מה שישמור על ההגינות שלהם... לא משנה.

קניתי את כל הדברים (חוץ הממולקס הזכר שלא היה בשום מקום), ויש לי כמה שאלות לפני שאני יתחיל לעבוד על זה עכשיו:

1. כשקניתי את המסך, קיבלתי אותו מולחם עם חיבור לכבל RIBBON, שבסופו יש חיבור, שאותו אני אמור להלחים לפרלל, הבעיה היא, שאני לא יודע מה המספר של כל אחד כי יש שתי שורות (ראה תמונה באיכות גיפה בגלל חוסר אור).

9026990.jpg

2. זה משנה אם אני ימתח כבל ארוך בשביל הנגד המשתנה? אני רוצה למקם אותו בחזית המחשב ואני יצטרך חוט חשמל ארוך...

3. אם תעשו מעט זום על המסך, רואים שהחיבור של התאורה בצד שמאל, והמיספור של הפינים הוא שימני ביותר הוא 14, מישהו יכול להגיד לי אז האם הימני ביותר הוא באמת 14, כמו בשירטוט, והאם השמאלי ביותר הוא 15, וזה שאחריו הוא 16, למה זה מבולגן?

תודה :)

פורסם

1. לא הבנתי למה אתה מתכוון

2. לא משנה

3. פינים 15 ו- 16 הם של התאורה.

פורסם
  • מחבר

אתה רואה את הכבל שמונח ליד המסך?

אתה רואה בעזרת מעט זום וראיה טובה שיש שם שתי שורות של חיבורים?

איך אני ידע מה המספר של כל אחד מהם? איך אני ידע מה להלחים (זה שתי שורות של 7 פינים בכל שורה)

פורסם

e.n.d

איפה קנית את שלך?

פורסם
  • מחבר

בת"א בשדרות הר ציון, באזור חנויות האלק', בא. אבן אלק' אבל יש בעוד חנויות....

פורסם

פתח ת'פלסטיק ותראה לאיזה חוט הברזל נכנס.

אבל אני חושב שאמור להיות כתוב על הפלסטיק 1, או 14, או שיש חץ.

אם יש חץ אז זה מס' 1.

פורסם
  • מחבר

בסוף מיספרתי אותם אחד אחד עם אבומטר.

אני עכשיו הולך להרכיב אותו, תודה לכל מי שעזר לי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים