עבור לתוכן

MX3200

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי את המקלדת של הסט האלחוטי הנ"ל

ושכחתי איך מקוונים את השעון על הצג במקלדת :nixweiss:, מישהו יכול להזכיר לי?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

התקנת את התוכנה?

פורסם
  • מחבר

כן

אני זוכר בערך זה משהו שצריך ללחוץ CTRL ועוד משו

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי

זה לא רשום שם

פורסם
The next set of keys work in conjunction with the LCD clock located at the top of the keyboard, The clock does more than simply tell you what time it is. By pressing the "FN" Function Key and the F9 key you can toggle between the different modes that the clock supports. Those are telling time in either 12:00 or 24:00 hr settings, Alarm Clock, Timer and Character Counter. So you can see if not just a simple little clock now is it.

The other three keys are used to start the timer, adjust the alarm and set the clock.

IMG_1106.JPG

יש לך אפילו תמונות על המקשים, תיהיה בריא :s07:

פורסם
  • מחבר

במקום לשחק אותה חכם תוכל להגיד לי מה ללחוץ בידיוק כי אני לא רואה שרשום שם

ומה זה כפתור FN?

פורסם

אני לא משחק אותה חכם, FN זה בטח בין הקונטרול לסמל של הוינדוס (צד שמאל, למטה) תסתכל קצת על המקשים :nixweiss:

פורסם

ה-FN לא קשור ל"בעיה" שלך, כתוב לך על הF10 ככה "SET", מי לא יודע מה זה SET לשעון? כאילו SET THE TIME? תלחץ על זה ואז על המספרים או על החצים או משהו כזה.

באמת שתיהיה בריא..

פורסם

זה כן קשור ל FN (אני מניח, יכול להיות שאני טועה ..) כי זה כמו במחשבים ניידים שאותו מקש משמש ל2 דברים ובעזרת FN משתמשים בשימוש השני שלו

פורסם

אם אני לא טועה ה-FN זה מקש הFUNCTION, שנמצע בין ה-CTRL ל-ALT הימניים, אבל אני עדיין לא מבין מה זה קשור, אין לא משהו כמו ה "F Lock" של מקלדות מולטימדיה? מקסימום תלחץ על הפאנקשין וF10 תראה מה קורה אם זה נותן לך לשנות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הצלחתי תודה לכולם :yelclap:

רק יש בעייה חדשה שבטעות כיווניתי את השעון מעורר ואני חא יודע איך מבטלים :nixweiss:

ולמה להוציא אותי מפגר? אני יודע מה זה SET וFN

פורסם

תלחץ על הFN +F11, אני חושב, הרי מצוייר עליו פעמון, מן הסתם שזה השעון המעורר לדעתי, תשחק אם זה קצת תראה מה קורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים