עבור לתוכן

צריך תוכונות למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש בלי כלום (מערכת הפעלה וכו') רציתי לדעת איזה תוכנות בסיסיות (שמות של תוכונות) כדאי שיהיו לי במחשב בנוסף מה דעתכם על האנטי וירוס ZONE ALARM ?

תודה רבה

פורסם

בתור תוכנת אנטי וירוס הייתי הולך על קספרסקי או ביטדיפנדר עם עדיפות גדולה מאוד לקספרסקי, אומנם תוכנות בתשלום אבל לדעתי כדאי לקנות היום אנטי וירוס במיוחד איך שזה עוזר למחשב נטו וגם המחיר הזניח של התוכנות...

תוכנת אנטי ספייוור גם חובה שתיהיה מותקנת יש המון תוכנות חינמיות אם מישהו יכול להמליץ לו (ולשאר המעוניינים) על תוכנה ספציפית...

בתור תוכנה של הוספה\הסרה הייתי הולך על your uninstaller (אלא אם מישהו מכיר תוכנה יותר טוב שימליץ אולי גם אני יכיר תוכנה חדשה) שלדעתי כדאי שתיהיה מותקנת מהתחלה על כל מחשב חדש ושומרת עליו הרבה יותר נקי ומהיר.

תוכנה כמו TuneUp Utilities (ודומות לה גם פה אם יש למישהו משהו להמליץ אז בכייף אני יודע שכל הזמן יוצאות תוכנות כאלו חדשות ויותר טובות) גם יהיה טוב אם היא מותקנת במחשב מההתחלה ויכולה לשמור על המחשב נקי ומהיר יותר, אם מריצים את הישומים שלה פעם בשבוע.

כל אלו יכולות לשמור על אורך חיי מערת ההפעלה הרבה יותר זמן בלי פירמוט כל חודשיים...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבל אני אשמח אם תוכלו יותר למקד אותי באמצעות שמות של תכונות

פורסם

חוץ מתוכנה של אנטי ספייוור נתתי לך שמות לכל התוכנות, אני לא כ"כ מכיר תוכנה ספציפית שבאמת יעילה מאפשרת עידכונים וכו אני ישמח גם לקבל המלצה לתוכנה כזו...

ובכלל לתוכנות שיהיו יעילות לתחזוקת מחשב, הרי התוכנות האלו תמיד מתחדשות ותמיד טוב ללמוד משהו חדש...

עוד תוכנה שאני משתמש בה היא atf cleaner פשוט google that ואתה תמצא אותה.

פורסם

לדעתי nod32+comodo זה שילוב מעולה של אנטיוירוס ופירוול ,וגם nod32 הוא האנטיוירוס הכי קליל

פורסם

anti spyware = ad aware 2007 + spybot

anti virus = nod32/antvir

צריבה = nero / ashampo

טיפול בקבצים = winrar + winiso

כוננים וירטואליים = daemon tools

מקודדים לסרטים = k-lite

אם אתה צריך המלצות עבור תחומים ספציפיים תבקש, בסופו של דבר הכל קשור לשימושים שלך.

פורסם

anti spyware = ad aware 2007 + spybot

anti virus = nod32/antvir

צריבה = nero / ashampo

טיפול בקבצים = winrar + winiso

כוננים וירטואליים = daemon tools

מקודדים לסרטים = k-lite

אם אתה צריך המלצות עבור תחומים ספציפיים תבקש, בסופו של דבר הכל קשור לשימושים שלך.

הראשון לגבי שני התוכנות בעייתיות בטירוף, הad aware 2007 כבדה.

נו באמת זה שיש FIX לNOD32 לא עושה אותה טובה יש לי נסיון רחב ועשיר איתה ואני ממש לא מרוצה אלא מאוכזב + וantvir? נו באמת גם אם היו משלמים לי לא הייתי מתקין אותה אז זה שהיא בחינם ממש לא שווה את זה :bash:

וk-lite סבבה אבל בהתקנה שלו יש כל מיני תוספים והגדרות שצריך לשחק איתם היא לא מתאימה לכל אחד בהגדרות דיפולט שלה.

פורסם

Firefox

MSN Messenger

ICQ 5.1

WMP 11

K Lite

Nero

TweakUI

WinRAR

ויש בטח עוד כמה דברים...

פורסם

הוא לא ביקש תוכנות ליום יום. הוא ביקש תוכנות בסיסיות שהן: פיירוול, אנטיוירוס, אנטיזבל. ההמלצות ניתנו. מה יש עוד להוסיף?

פורסם

ויש לי תוכנה הכי בסיסית לניקיון המחשב הכללי שלך.

CCleaner

תוכל להוריד דרך אתר : www.CCleaner.com

פורסם

הוא לא ביקש תוכנות ליום יום. הוא ביקש תוכנות בסיסיות שהן: פיירוול, אנטיוירוס, אנטיזבל. ההמלצות ניתנו. מה יש עוד להוסיף?

המלצות נוספות? אני בטוח שיש עוד המון אנשים שמשתמשים בעוד המון תוכנות אחרות...

להוא שמעליי CCleaner לא מומלצת היא מוחקת קבצי מערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים