עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס מסך , דחוף

Featured Replies

פורסם

אני צריך כרטיס מסך חדש ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב , היה לי רדאון 8500 ואני רוצה כרטיס יותר מהיר , עכשיו לא הבנתי מה יותר טוב מבחינת מהירות,ללא הפעלת פילטרים ודברים כאלה ,נטו ,איזה כרטיס יותר מהיר הרדאון 9500P או ה GF4TI 4400 או 4600

ומה יותר זול,כי אני חייב כרטיס עכשיו (שלי נשרף), אז תגידו מה אתם ממליצים.

פורסם

RADEON9500PRO , ללא צל של ספק!

פורסם

.. ללא הפעלת פילטרים ודברים כאלה ..

סליידר, אתה טועה. הTi4600 יהיה הטוב ביותר בהתאם לתנאים שהוא הציג. לגבי הקרב בין הR9500P לבין הTi4400- הם דיי משתוים. לפעמים אחד מציד ביצועים טובים יותר מהשני בהפרשי פריימים וכמות נקודות מעטה ביותר. במקרה של שניהם, לוקחים את הזול יותר- הלא הוא הR9500P- גרסאת OEM של ATi, או של Connect3D. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

רגע אז אולי שווה לי לקחת את ה 4600 ??

אני גם חשבתי בכיוון ה 9700 הרגיל אבל לא ממש ראיתי אותו בחנויות,אולי אני יזמין מארה"ב אז מה בקשר לזה ?

ואני שוב מדגיש פילטרים בשבילי זה גימיק , אני צריך ביצועים במשחקים !

פורסם

גם בלי פילטרים מופעלים, הR9700P הוא משתלם וטוב יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי עכשיו אני בטוח , הבחירה שלי היא בין GF4 TI 4800 (לא SE ) ל בין R9500P באותו מחיר בדיוק.

אז מה אתם ממליצים ? תודה ובבקשה תענו לי זה חשוב אני הולך מחר לקנות !!!

פורסם

קח את ה-9500. תקבל גם תמיכה ה-DX9 וגם ביצועים טובים יותר ברזולוציות גבוהות עם AA ו-AF.

פורסם

עדיף 9500 בגלל הdx9

פורסם

זה לא בגלל הDX9, אלא בגלל הביצועים הטובים יותר בעת עבודה עם פילטרים פועלים.

אמנם, הDirectX9 הוסיף לR9500P על פני הTi4800SE, אך מעלות הGF לא גרעו בגלל אי-התמיכה בו.

פורסם

אני דווקא לא כל כך בטוח ש Ti4600 משתווה ל Radeon 9500 Pro ללא שימוש בפילטרים (ו Radeon 9500 Pro הוא סיבה מצוינת להתחיל להשתמש ב AA ו- AF, תאמינו לי);

מאז שחרור הכרטיס ATi הוציאה כמה גרסאות דרייברים שכל אחת שיפרה את ביצועי הכרטיס ובגרסה הבאה, Catalyst 3.3, צפויה עוד תוספת מכובדת לביצועי הכרטיס.

פורסם

כשהפילטרים לא מופעלים, המטרה היא של הR9500P להשתוות אל הTi4600 ולא להיפך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים