פורסם 2003 במרץ 1722 שנים שלום ניכנסתי לכאן בפורום:http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=listprojects&cpu_type=Intelולא מצאתי תוכנה שמתאימה למעבד שלי שהוא :INTEL PANTIUM 4 1500MHZ על SOCKET 423מבקש שמישהו כאן יעזור ויתן לי תוכנה מתאימה.תודה
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מחבר לא הבנתי מה בדיוק אתה שואל .אם זה על הלוח אז הוא : INTEL 850 מדגם GIGA-BYTE GA-8TX-C אבל מה הקשר בין לוח האם לבין אוברקלוקינג למעבד?קח בחשבון אני פעם ראשונה מיתעניין בקטע הזה.אני מקווה שתמצא בשבילי תוכנה מתאימה תודה
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים לא הבנתי מה בדיוק אתה שואל .אם זה על הלוח אז הוא : INTEL 850 מדגם GIGA-BYTE GA-8TX-C אבל מה הקשר בין לוח האם לבין אוברקלוקינג למעבד?קח בחשבון אני פעם ראשונה מיתעניין בקטע הזה.אני מקווה שתמצא בשבילי תוכנה מתאימה תודהיש אופציה...ללוח אמורה להתלוות תוכנה EASYTUNE 4
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מחבר אני צריך לחפש.אבל נניח שיש את התוכנה מה אני צריך לעשות איתה, ואיך היא קשורה לאוברקלוקינג.יש לי גם RDRAM .
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים לוח אם של אינטל = אין אוברקלוק !תודה יום טוב לךשים לב מה הוא רשם לך, הוא רשם שזה לוח שמבוסס על הצ'יפסט Intel 850E אבל הלוח עצמו מתוצרת Gigabyteככה שיש אפשרות לאוברקלוק.לפותח הת'רד: יש לך אפשרות לעשות אוברקלוק, אבל אל תצפה ליותר מידי, גם מפני שהמעבד שלך הוא מהדור הישן שלהפנטיום 4 שלא ממש מתאים לאוברקלוק {ליבת Willmete}, ויש לך זכרונות Rdram שגם לא ממש טובים לאוברקלוק,עם תעשה 300Mhz זה יהיה הצלחה, אל תצפה ליותר מידי.ואת האוברקלוק עצמו תעשה דרך הביוס, לא צריך שום תוכנה, אני יודע שבלוחות של Gigabyte נכנסים לביוסדרך המקש במקלדת Delete, שם אמור להיות סעיף שאפשר לשנות את מהירות ה-FSB, תחפש, עם מצאתאחרי שנגעת בכל מיני דברים, פשוט תצא בלי לשמור את השינויים ואז תכנס שוב אחרי שאתה יודע איפה הכל נמצא,ותבדוק קודם טמפרטורות של המעבד, כדי שלא תשרוף אותו.
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מחבר שלוםאני אחפש בביוס .אבל מה זה מהירות FSB ?והאם עכשיו לפני השינוי ב FSB , אני אמור לראות 1500 NHZ או שלא רשום שם בכלל מיספרים אלא מילים.ולבסוף איך ואיפה אני בודק טמפרטורה?תודה
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מחבר חיפשתי ואני לא יודע איפה.אם זה כל כך קשה להסביר , ואתה מפנה אותי אל המדריך , אז תן לפחות קישור.תודה
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים מחבר תודה על הקישור.אך למרות ההסבר שאני יכול לשנות את FSB דרך הביוס , חיפשתי , וחיפשתי בביוס , ולא מצאתי בשום מקום , FSB , אזאולי מישהו יגיד לי היכן אני אמור למצוא את המקום בביוס , בו אני יכול לשנות את ה FSB ?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.