עבור לתוכן

עזרה בהולה ב-PHOTOSHOP CS3

Featured Replies

פורסם

היי,

ראו נא בבקשה, הינני בור ועם הארץ מוחלט ב-photoshop cs3 ואני זקוק לעזרה בביצוע פעולה יחסית פשוטה.

יש לי תמונה ברזולוציה 2592 רוחב על 3872 אורך פיקסלים ואני צריך להקטינה **בלי לפגוע ב-ASPECT RATIO** לרזולוציה של 320 פיקסל גובה על 240 פיקסל רוחב

בבקשה תגידו לי מה לעשות

אני מתחנן !!!

תודה מראש.

פורסם

image->image size

תשנה שם את הרוחב\הגובה ותאשר OK. זהו, פשוט וקל.

פורסם

^^

אבל זה גורם לשינוי ב aspect ratio. אם מימדי התמונה המקוריים לא מספקים את היחס המבוקש לאחר שינוי הגודל, אז אין ברירה, צריך לחתוך ממנה חלק באופן שתהיה במימדים הנכונים.

במקרה הנוכחי, מימדי התמונה המקוריים צריכים להיות 2592:3456 כדי שיתכווצו ל 240:320 ללא שינוי ב aspect ratio, או לחליפין צריך לכווץ אותם מהמימדים המקוריים ל 240:359 כדי שהיחסים יישמרו.

אם רוצים לשנות גודל ל aspect ratio שונה מבלי לשנות את הפרופורציות של התמונה עצמה, צריך לחתוך חלק ממנה כדי שתהיה במימדים שמתאימים.

במקרה הנוכחי, צריך לבצע image size עם האפשרות של constrain proportions מסומנת, ולכווץ למימדים של 240:359. לאחר מכן, לחתוך ע"י crop את התוצאה כדי להגיע למצב שהיא תהיה במימדים המבוקשים.

אם אתה בכל זאת חייב לשמור את כל התוכן (למרות שבהקטנה כזו לדעתי זה מיותר), אין ברירה וצריך לכווץ לאותו ה aspect ratio שתחום בתוך הגבולות של 240:320. במקרה הזה המימדים יהיו 214:320, ואז ההקרבה תהיה במימדים עצמם ולא בפרטים מהתמונה שהולכים לאיבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים