עבור לתוכן

ידית למארז חדש שמגיע ללא ידית...

Featured Replies

פורסם

היי אני קונה עכשיו מארז שמגיע ללא ידית ואני רוצה לעשות לו ידית..

לקדוח שתי חורים בתקרה של המארז זה שטויות, יש למישהו רעיון איך לעשות ידית? או עדיפות גדולה איפה אפשר להשיג אחת מוכנה?

פורסם

ידיות מוכנות אפשר להשיג בחנויות כמו הום סנטר, Ace קנה ובנה, עשה זאת בעצמך ונגריות...

לכל ידית שיטת חיבור משלה אז ככה שעם זה אין לך בעיה..

בהצלחה,

Aviko

פורסם
  • מחבר

כן חשבתי על זה, וזה נשמע האפשרות הכי טובה ונוחה..

אבל חשבתי אולי בגלל שבד"כ אלו ידיות קטנות (וגם הגדולות שבינהם) יש בסיס די קטן, ויצא מצב שכשאני ירים את המארז (הכבד מן הסתם) הפח יתעקם, מה דעתכם?

פורסם

אם אתה מחפש ידית מוכנה אז קבל ידית מוכנה וגם מוארת...

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=1&sc=83

תכלס אני במקומך לא הייתי עושה ידית ממש גדולה כי הפח של המארז הוא לא חומר עדין שאמור להתעקם כאשר אתה מרים אותו

אז... המלצה שלי תכין ידית בגודל בינוני כמו הידיות המצויות שיש במארזים פשוט תן לה עיצוב משלך ותאמין לי הפח לא יתעקם.

פורסם

אתה תמיד יכול לשים בורג עם ראש גדול ולשים ספייסר גדול כדי שיפצל את הכוח כדי לא לעקם את הפח

פורסם
  • מחבר

אחלה ידית אבל יותר מידי מוארת ויותר מידי גדולה בשבילי...

נראה לי שאני יעשה כמו שאמרתם ויקנה ידית בינונית\קטנה של מגירה כלשהי :P מאיזה נגר.

וספייסר מה זה בדיוק?

פורסם

אפשר ברגים ואז להבריג מוט מתכת עגול שיהיה מונח על המארז ואז שתרצה להשתמש בידית אתה מרים אותה ויש לך אחיזה.

עם אורך ברגים של בערך 3ס"מ.

פורסם

אם אתה מחפש ידית מוכנה אז קבל ידית מוכנה וגם מוארת...

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=1&sc=83

תכלס אני במקומך לא הייתי עושה ידית ממש גדולה כי הפח של המארז הוא לא חומר עדין שאמור להתעקם כאשר אתה מרים אותו

אז... המלצה שלי תכין ידית בגודל בינוני כמו הידיות המצויות שיש במארזים פשוט תן לה עיצוב משלך ותאמין לי הפח לא יתעקם.

לא מדוייק.

הידיות המובנות הן בעלות "בסיס" שמחזיק את כל הגג. ידית שמבריגים יכולה לעשות בעיות.

אני מציע לשים שתי ידיות קטנות לרוחב של הגג, במרחק של כ30 ס"מ אחת מהשנייה (אחת מקדימה והשנייה מאחור...). הכוח יפעל על הדפנות של הגג, שמחוזקות יותר (מבחינה הנדסית... החומר אותו חומר) והסיכוי לקימוט יקטן.

את הידיות אפשר לקבע עם ניטים או עם ברגים ואומים... ואם כבר אז אפשר עם בונדו או אפוקסי להחליק את הבסיסים של הידיות (החלק שבו שמים את הברגים...) ולצבוע הכול בצבע אחיד (או בכמה צבעים... איך שבא לך...)

אגב, יש ידיות שהן בעצם צינוריות מכופות עם הברגות בקצוות, הן נראות טוב יותר(לפי דעתי) אבל אם אתה משתמש בהן אז תדאג לשים שייבות (אומים) רחבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים