עבור לתוכן

התלבטות בין סט חוטי ואלחוטי

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת, אז לפני שאני מחליט על תקציב (שגם אין לי מושג איך לקבוע)

הרבה פעמים מפריע לי המיקום של העכבר והמקלדת. לכאורה פתרון אלחוטי יספק את הסחורה.

מכיוון שאין לי נסיון עם סט כזה רציתי לדעת האם יש בעיות לסט אלחוטי, כגון עכבר שרגיש יותר לנפילות מהשולחן (קורה אצלי לפעמים, אבל בעכבר החוטי אף פעם הוא לא התקלקל), בעיה אחרת היא בעיית הטעינה, פעם בכמה זמן צריך לטעון? האם כשהבטריות נחלשות מתחילים זיופים? האם נוחות העבודה עם העכבר צפויה להשתנות.

יש עוד שינויים שצפויים?

פורסם

אתה משחק הרבה? או יותר גולש וכאלה ? אם משחק מומלץ לקחת חוטי , ואם לא אז אלחוטי

העכברים האלחוטיים כבדים וללא חוט כמובן כך שאני בספק כמה נפילות כבר הם יוכלו ליסבול ,

- בקשר להטענה , זהה תלוי אם אתה לוקח סט ניטען או עם סוללות , בעם מיקרה זה יזייף כשתיגמר הסוללה (למרות שקיימים היום סטים שמחזיקים יומיים שלמים בפעולה בלי להיטען)

פורסם
  • מחבר

האם סט ניטען הכוונה שבסיום העבודה פשוט מחברים לחוט כמו הפלפון?

נראה לי שהפטנט הזה עדיף מאשר להתעסק כל הזמן עם הסוללות... תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. ולניטען, האם יש לו חסרונות אחרים?

גם הסט הניטען מחזיק בערך יומיים?

והעכבר, זה מפריע כשהוא כבד? האם יש כאלה פחות כבדים? והאם יש סקירה של כמה עכברים כמו ב LCD?

פורסם

בוא נגיד שזה תלוי על איזה צד העכבר נופל, עם זה הורס את המשדר שלו או משהו הלך העכבר, אבל מצד שני אין לי נסיון עם אלחוטיים כך כל מה שאני אומר הוא ספקולציות אבל מקסימום כל יום לפני שאתה הולך לישון שים את העכבר והמקלדת בטעינה וגמרת סיפור, אין מצב שהם נגמרים לך באמצע.

ואני דווקא חשבתי שהדרך הטענה של העכברים זה כמו המושב הזה של הפלאפונים הישנים אבל לא בטוח.

וכן נטען עדיף על סוללות אבל כמו שאמרו אם אתה גיימר עדיף לך חוטי.

פורסם

אם אתה משחק אתה יכול לקנות את הG7 שהוא גם קל וגם עם מחוון מצב סוללה כך שתדע תמיד מה מצב הסוללה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

העכבר האלחוטי הוא כבד כמעט בכל הדגמים לי אישית אין אבל אני יודע איך זה וזה גם לא מפריע הטעינה שלהם ממש פשוטה זה כמו סטנד כזה שאתה מושיב את העבר עליו זה מאוד פשוט ונוח. בכל סוף פעולה שלך אתה תתרגל אוטומטית להושיב אותו שם ואז לא יהיה מצב שתיגמר לך הסוללה השאלה למה מיועד העבר כמו שכבר אמרו פה שזה הדבר היותר חשוב.

פורסם

אני ממליץ על עכבר חוטי (G5 שלי מגיעה לכל פינה בחדר).הוא מדויק יותר.לגבי המקלדת אין בעיה לקחת אלחוטי.גם בעיית נפילה שם לא רלונטית לדעתי.

פורסם

אני הולך להזמין את הG5 החדש , הוא כל כך יפה !

פורסם
  • מחבר

העכבר לא נועד למשחקים

הסתכלתי על ה G5, לא נראה לי שאני צריך את כל הלחצנים בצד, מה שכן רצוי שתהיה לו גלילה לרוחב

לגבי המקלדת זה בעיה כי אי אפשר להשיג מקלדת אלחוטית בנפרד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים