עבור לתוכן

בעיה ברשת חוטית - דורשת "רענון"

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי רשת חוטית בין שני מחשבים, וראוטר.

(כלומר, המודם מתחבר לראוטר, ושני המחשבים לראוטר).

אני יכול לגלוש והכל, מעולה.

אבל פעם בכמה זמן, נניח יום, אני צריך לגשת ל- Network Connections, לעשות Disable לחיבור של הראוטר, ואז לעשות Enable - מעין רענון כזה.

כאילו שאחרי יום הוא מאבד קשר עם הנתב (כי אני גם לא יכול להכנס להגדרות שלו).

מה הבעייה פה?

תודה.

פורסם

מה שברור זה שהבעייה בראוטר אבל לא אמרת מה הדגם לא נורא

תקח את ה DLINK שלך ותעדכן לו את הFIRMWARE

בהצלחה

פורסם

לפני שרצים לעדכן FIRMWARE קודם כל תבדוק דברים פשוטים יותר, האם דבר זה קונה מרגע התקנת הנתב?

נסה קודם להסיר במלואו את הדרייבר של כרטיס הרשת כולל מחיקת הקבצים, יש לסרב לאחר מכן לאפשר לויסטה לנסות להתקין דרייבר לבד - זה חשוב מאד - לאחר מכן יש להתקין דרייבר, הכי מומלץ מדיסק לוח האם(כרטיס OB), אם לא מדיסק אז מאתר יצרן החומרה, לדעתי הבעיה תיפתר. אם לא - תעדכן FIRMWARE.[br]פורסם בתאריך: 19.10.2007 בשעה 15:43:22

טעות כמובן - הכוונה ל-WINDOWS XP
פורסם

יותר סביר שזאת בעיה בכרטיס רשת/מערכת הפעלה מאשר הנתב, אחרת כיבוי והדלקה של הנתב היה פותר ולא כיבוי והדלקה של הכרטיס רשת.

אבל יש דרך מאוד פשוט לדעת. אם זה קורה לך גם במחשב אחר באותו זמן אז הבעיה בנתב, אם הבעיה מוגבלת למחשב הזה אז הבעיה רק בו.

תעשה את מה שmac_johnson אמר קודם, ותרשום פה אם זה לא עזר או אם באמת יש בעיה גם המחשבים אחרים.

פורסם
  • מחבר

הבעייה היא רק במחשב שלי. לא בנתב.

חשבתי כבר מזמן שזה אולי הנתב ועדכנתי "קושחה" (ככה אומרים את זה בעברית, לא?).

בכל מקרה, אחרי חיפוש של קצת מעל שעה באינטרנט, מצאתי את הפתרון (בינתיים נראה שהוא עובד), אביא אותו לפה, לחיפוש עתידי.

הלכתי לחיבורי הרשת שלי, כפתור ימני על החיבור המתאים (במקרה שלי - Local Area Connection 2), ומאפיינים.

שם הופיע השם והדגם של הכרטיס רשת, ולידו כפתור "הגדר" (Configure - מותקן אצלי ווינדווס באנגלית).

לחיצה על הכפתור פתח עוד חלון, ובו כרטיסיית "ניהול חשמל" (Power Management), שם ביטלתי אפשרות (שמסיבה בלתי ידועה לי הייתה מסומנת) בשם "אפשר למחשב לכבות את הכרטיס ע"מ לחסוך בחשמל" (בתרגום חופשי - Allow the computer to turn off this device to save power.).

אחרי שעשיתי זאת והפעלתי מחדש את המחשב - בעיותיי נפתרו. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים