עבור לתוכן

אילו שאלות הייתם שואלים את ראשי ATI NVIDIA ו INTEL

Featured Replies

פורסם

אני יכול לגרום לזה לקרות ולכן אני שואל אותכם, מה השאלות שבאמת מציקות לכם והייתם רוצים עליהן תשובה ?

פורסם

מהי השאלה הנצחית, של החיים, של היקום והכל, כאשר התשובה אליה היא 42?

מה עושים נגד השיעמום?

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין. לא משעמם לי. בעוד NVIDIA ו ATI נלחמות אחת בשנייה INTEL יושבת מהצד ותיכנס בכל רגע למירוץ. אני מחבר שאלות שתישלחנה לגורמים הללו ואני שואל מה מעניין את הקהילה ולא רק אותי. הרי תמיד כשקוראים שאלות שנשאלו ע"י מישהו חושבים "למה הוא שאל דווקא את זה ולא את השאלה שאני הייתי שואל לדוגמה"

אז קדימה תכתבו :)

פורסם

אתה מציג פה סוגיה מוזרה , אני מאמין שהייתי שואל לגבי טכנולוגיות עתדיות / דרכים למשוך את הגיימרים לחברה זו או אחרת...

פורסם

שאלה גם בנושא בעיות של כרטיסי מסך?

פורסם

ובכן אני הייתי שואל את נציג חברת אינטל מתי (אם בכלל) הם מתכוונים להיכנס לשוק הגבוהה של כרטיסי המסך ואם הם אכן יכנסו איזה טכנולוגיות הם יציגו עם הכרטיסים הללו.

ואת חברת נציג חברת nvidia הייתי שואל אם נניח שאינטל תיכנס לשוק הגבוהה של כרטיסי המסך איך חברת nvidia תוכל להתמודד מול חברת amd-ati ומול חברת אינטל

פורסם
  • מחבר

ובכן אני הייתי שואל את נציג חברת אינטל מתי (אם בכלל) הם מתכוונים להיכנס לשוק הגבוהה של כרטיסי המסך ואם הם אכן יכנסו איזה טכנולוגיות הם יציגו עם הכרטיסים הללו.

ואת חברת נציג חברת nvidia הייתי שואל אם נניח שאינטל תיכנס לשוק הגבוהה של כרטיסי המסך איך חברת nvidia תוכל להתמודד מול חברת amd-ati ומול חברת אינטל

השאלות תישלחנה מלוטשות יותר אחרת התשובות תהיינה "אנו לא דנים בתוכניות עתידיות של החברה".

למישהו יש עוד מחשבות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים