פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים לאחר שאני מוריד, נכנס להתקנה, מסכים לתנאי התקנון ולוחץ Next, זאת הבעיה שקופצת לי:
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים ניסיתה להוריד את הדריוורים משרת אחר אולי ? אולי במקרה הקובץ באמת פגום ! ?
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים או קי אני לא מזמן גם התקנתי את הדריוורים האלה איפשהו ואם אני זוכר נכון זה גם קרה לי ! אבל שהורדתי ממקום אחר את הדריוורים זה היה בסדר ! אז תנסה בכל אופן !
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר להוריד אני מוריד, להתקין אני לא מצליח...מה הקשר אם אני אוריד אצל חבר ואתקין אצלי ?אותו הדבר.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים להוריד אני מוריד, להתקין אני לא מצליח...מה הקשר אם אני אוריד אצל חבר ואתקין אצלי ?אותו הדבר.קשור, יש מצב שהקובץ יורד לך פגום.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים לפעמים יש בעיה בשרת והקובץ יורד אב ללא במלואו...תבדוק אם הגודל של הקובץ שלך זהה למה שכתוב באתר של נוידיה...כי אם לא אז תוריד מחדש..
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים טוב רגע !!! תראה מי ההתחלה גם היה לי בראש שאולי Windows Installer שלך לא טוב או ה zip expender שבא יחד עם ה Vista תבדוק אם אתה יכול לעשות לו Uninstall ולהתקין אותו שוב פעם ב XP אני בטוח לא מזמן יצא ה windows installer 3.1 בעיקבות כל מיני באגים כאלה אז תבדוק ששלך תקין אם יש את זה בכלל ב vista כי אני לא בטוח !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.