עבור לתוכן

מחפש תוכנות: איחוד 4 תמונות לאחד, קי-לוגר חינמי, הצגת תמונות בזום

Featured Replies

פורסם

אם למשל יש לי 30 קבצים ללא סיומת ואני רוצה שכולם יהיו FLV. במקום לעבור אחד אחד חשבתי אולי יש דרך קלה יותר

פורסם
  • מחבר

תודה לך. אני אנסה אותה יותר מאוחר.

עוד משהו: יש תוכנה למחשב שעובדת כמו התוסף zoomFox?

ואני מוסיף עוד משהו לפני שאני זז מהבית למס' שעות: אני מחפש תוכנת קי-לוגר חינמית. תוכנה שמייצרת לוג על כל ההקלדות, התוכנות והקבצים שהופעלו, והאתרים שגלשו בהם בזמן שלא הייתי ליד המחשב ומישהו אחר משתמש בו. מכירים משהו?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך משתמשים בתוכנה Rename Master שהומלצה. מה צריך לעשות? צריך להעביר את הקבצים לתיקיה של התוכנה? אוף זה בכלל לא ברור >:(

• מה עם תוכנה בסגנון zoomFox? מצידי שזה יהיה תוכנה אחרת אבל שתאפשר להגדיל ולהקטין תמונות בזמן צפייה בצורה נוחה שכולל התמקדות באיזורים שאני בוחר, למשל בצד שמאל למעלה של התמונה (אפשר גם עם התוכנה של ווינד' אבל כאן זה הרבה יותר פשוט).
  • וגם קי-לוגר חינמי אני מחפש
  • וגם קורא PDF. חייבים של אדובי? הוא מציע כלים ואפשרויות ייחודיות לו? אני בסה"כ צריך לקרוא קבצים. מעולם לא יצרתי קובץ PDF בעצמי אבל בקרוב אני כן אצור כמה כאלה. יש לכם המלצות לתוכנות מלבד אדובי או שמהתרשמות שלכם צריך להוריד את המקור?

פורסם

אם למשל יש לי 30 קבצים ללא סיומת ואני רוצה שכולם יהיו FLV. במקום לעבור אחד אחד חשבתי אולי יש דרך קלה יותר

לא צריך תוכנה בשביל זה.

כנס לתיקיה שבה נמצאים הקבצים, צור קובץ עם סיומת BAT, תערוך אותו, ובפנים תכתוב:

rename *.??? *.FLV

שמור את הקובץ, ותריץ אותו!

לגבי PDF, יש תוכנה ממש קלה להצגת קבצי PDF, שכחתי את שמה, אבל אני זוכר שניסיתי אותה והיה מספר לא קטן של קבצי PDF שהיא לא הצליחה לקרוא.

תוריד ACROBAT READER של אדובי, חינמי לגמרי...

לגבי יצירת PDF, לא מכיר משהו חינמי.

פורסם
  • מחבר

שלומי אחי, אני לא יודע איך יוצרים קובץ. ומכאן שאני גם לא יודע איך לערוך אותו.

האם מה שכתבת ישנה רק את הקבצים שבתוך התיקיה או כל מה שבמחשב? ואם יש קבצים עם סיומת אחרת הוא פשוט יוסיף את הסיומת שאבחר או שהוא יתקע או שהוא ימחק את הסיומת הישנה?

ובקשר לPDF-להוריד את הגרסה האחרונה? כי לעומת התחליפים היא שוקלת פי עשר יותר

פורסם

שלומי אחי, אני לא יודע איך יוצרים קובץ. ומכאן שאני גם לא יודע איך לערוך אותו.

האם מה שכתבת ישנה רק את הקבצים שבתוך התיקיה או כל מה שבמחשב? ואם יש קבצים עם סיומת אחרת הוא פשוט יוסיף את הסיומת שאבחר או שהוא יתקע או שהוא ימחק את הסיומת הישנה?

ובקשר לPDF-להוריד את הגרסה האחרונה? כי לעומת התחליפים היא שוקלת פי עשר יותר

כנס לחלון שבו יש את הקבצים שאתה רוצה לשנות להם את הסיומת.

תעשה לחיצה ימנית על מקום ריק בחלון -> NEW -> TEXT DOCUMENT

פתח את הקובץ ע"י לחיצה כפולה, ותרשום שם את מה שרשמתי מקודם, שמור את הקובץ (נכון זה עם סיומת TXT), ותשנה את הסיומת ל BAT.

כל הקבצים שנמצאים בתיקיה, תשונה להם הסיומת ל FLV.

אם בתיקיה יש קבצים עם סיומות אחרות, הם ישתנו ל FLV, יענתו, במקום קובץ תמונה עם סיומת JPG שהיה לך בתיקיה, הסיומת תהיה FLV, ולא JPG.FLV אם לזה התכוונת.

לגבי אקרובט, אם המחשב שלך לא ישן מדי ומקום פנוי על ההארד דיסק זו לא בעיה בשבילך, תוריד את הגרסא החדשה.

אם בכל זאת אתה רוצה גרסא ישנה יותר, קצת לא נוח למצוא את זה באינטרנט, תפשפש באחד מהדיסקים שקיבלת עם המחשב או עם מוצר למחשב שקנית, לרוב יש שם קובץ התקנה של אקרובט (גרסאות ישנות)

פורסם
  • מחבר

טוב, נשארנו עם תוכנת קי-לוגר ותוכנה כלשהי שמבצעת זום על תמונות שאני פותח מהדיסק קשיח. מישהו מכיר? מישהו שמע?

פורסם

יש לך FOXIT לקריאת PDF היא קלה ביותר

פורסם

יש לך FOXIT לקריאת PDF היא קלה ביותר

^

בדיוק!

לא זכרתי את השם שלה. אבל שוב, נתקלתי בבעיות בפיתחת קבצי PDF מסויימים.

פורסם

לפעמים היא מסתבכת עם עברית אנגלית

פורסם

אחי אל תתקרב אל ADOBE ! היא שוקלת טונות

FOXIT הכי טוב

ואם כבר הזכרת KEY LOGGER זה יהיה יכול להיות נחמד

כלומר אני מצטרף לבקשה

פורסם
  • מחבר

התקנתי FOXIT וזה עובד סבבה. :xyxthumbs:

ובקשר לתוכנה בסגנון zoomFox אולי אתם לא מכירים את התוסף אבל כן יודעים איך לעשות את מה שאני רוצה. אז הנה הסבר ותמונה: כשלוחצים קליק ימני על העכבר יש את האפשרות לראות את התמונה באמצעות התוסף (למי שהתקין כמובן). ואז נפתח חלון חדש ואפשר להגדיל את התמונה. בתמונה שצירפתי, אני הגדלתי ובחרתי להתמקד בחלק הדרום מזרחי. כשזה באינטרנט זה מצויין. אבל מה עושים שרוצים להשתמש בזה בתמונות שכבר בדיסק?

אולי יש תוכנות שעושות עבודה דומה ולכן חשבתי לשאול פה

הנה עוד תוכנה שאני מחפש: אם יש לי 4 תמונות ואני רוצה לאחד את כולם באופן כזה שכל אחד יהיה בצד אחר של המסך. איך עושים את זה?

אפשר לפתוח את כולם, להעתיק, להדביק בקובץ חדש ב'צייר' ואז לסדר אותם שיהיו בצד. אבל זה לוקח המון זמן ומוציא את החשק. צירפתי דוגמא לאיך שאני רוצה שהתוצאה הסופית תיראה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם
  • מחבר

[glow=red,2,300]נסיון אחרון לפני שאני יורד מזה[/glow]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים