עבור לתוכן

Freelancer ו- C & C Generals עם Radeon9700pro...

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה Radeon 9700pro של Sapphire .

(8rda+ ו- xp 2400+, winbond 256 3200

התקנתי freelancer ו- C&C generals ובשנייהם יש בעיות חמואות של יציבות. באמצע המשחק המחשב נתקע ומאתחל, או סתם כותב הודעה של General protection error, או critical error, וברוב המקרים כתוב בהודעות שגיאה משהו עם 9700.

יש לי ati catalyst 3.2 (הכי חדש) וnforce 2.13( הכי חדש) .

זה בטוח לא בעיה של חום. יש לי vantec areo flow, והטמפ' לא עוברת את ה 46 מעלות בזמן מאמץ (ישר אחרי שהמחשב מאתחל מהתקיעה אני רואה שהטמפ' לא גבוה).

יש לי גם את הבעיות האלה ב SPLINTER CELL ו-, UNREAL2 , harbinger, vietnam: line of sight

אם מישהו נתקל גם בבעיות האלו אז שיגיד לי...

פורסם

לכל המשחקים האלה יש פאצ'ים? ניסית אותם?!

אני מבין שהמשחקים שלך צרובים אז לא תוכל לעדכן את המשחקים האלה עם הפאצ'ים הרשמיים.

יש לי מפרט דומה לשלך, מלבד שיש לי מעבד 1700 וכרטיס מסך RADEON 9500 PRO

והכל עובד מצויין יש לי גם 512DDR ולא 256.

פורסם

הללויה ! עוד מישהו עם בעיה בדיוק כמו שלי !! רק שלי יש RADEON 9500 PRO

אותה בעיה הייתה בכרטיס מסך הקודם שלי ge force 2 gts

הבעיה כנראה בספק כוח... לפחות ככה זה אצלי... אצלי הטמפרטורה מקסימום 42 בעומס. 512 SDRAM ובדקתי והבעיה לא בזיכרון.

נשאר המעבד והספק כוח.. תבדוק אצלך אולי הבעיה אצלהם..

פורסם

קודם כל תנסה להריץ בדיקה ל DIRECT3d ב DIRECTX DIAGNOSTIC TOOL ותבדוק אם הכל עובר בהצלחה.

אתה יכול לנסות גם להתקין מחדש שת ה DX ולבדוק אם זה עוזר.

אם הבעייה עדיין נמשכת יכול להיות שמדובר בבעיות זיכרון. נסה לשחק קצת עם ההגדרות בביוס ולהוריד את התזמונים.

ולבסוף, בדוק האם הספק שלך חזק דיו בכדי להחזיק את המערכת שלך.

פורסם

אם הבעייה עדיין נמשכת יכול להיות שמדובר בבעיות זיכרון. נסה לשחק קצת עם ההגדרות בביוס ולהוריד את התזמונים.

להוריד את התזמונים יעשה את הזכרונות ליותר מהירים ופחות יציבים, זה לא מה שהוא רוצה.

תעלה תזמונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים