עבור לתוכן

עזרה באפטר אפקט : לשנות את "כיוון" אפקט טקסט (שיהיה מימין לשמאל)

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

אני מעוניין לדעת כיצד אני משנה את כיוון האפקטים של הטקסט שהוא מופיע באפטר אפקט.

כל האפקטים מותאים לאנגלית ולהכן האותיות והטקסט נכנס משמאל לימין, מה שכן אני רוצה שהוא יכנס מימין למשאל,

כיצד אנ עושה זאת בדרך הפושטה ביותר ? האם יש פלאגאין או תוכנת צד שלישי שמהווה תמיכה בעברית ?

האם יש פאקים של אפקטים לטקסט עברי שניתן להשתמש או להוריד בחינם

אשמח לעזרה, טיפים וכל הקשור בנושא

תודה מראש ויום נעים :bash:

פורסם

יעזור אם תכתוב על איזה תוכנה אתה מדבר

פורסם

^

After Effects של Adobe אולי? :s07:

ד"א, שוסטר, אל תאחר לאנגלית!

פורסם

^

After Effects של Adobe אולי? :s07:

ד"א, שוסטר, אל תאחר לאנגלית!

אפטר אפקטס זה גם יכול להיות פשוט שם לאפקטים באיזהשהי תוכנה אחרת... אנחנו לא צריכים לנחש שהוא מתכוון לתוכנה אחת מתוך מאה

פורסם

אתה יכול לתת דוגמא?

על איזה אפקט זה קורה לך?

פורסם

הי!

הכוונה היא לאפטר אפקט של אדובי!

וכל אפקט מובנה לכתוביות של התוכנה הוא משמאל לימין אני רוצה להפוך את האפקט שיתחיל מימין לשמאל כי זה כתוביות בעברית

האם יש דרך פשוטה יותר מאשר שינוי של הKEY FRAME? :kopfpatsch:

תודה!

פורסם

אם הכוונה היא לאפקט אנימציית טקסט עם path מוגדר שמופיע בשכבה שלו, אז כמובן שניתן לשנות את המסלול הזה. אם לא, אז אין ברירה וצריך לערוך את האפקט ידנית לפי keyframes. (אז טיפה עבודה, לא אסון גדול..)

אני לא מכיר הרחבות או תוכנות צד שלישי שמאפשרות אנימציות בכיוונים הפוכים. אם preset אנימציה מסויים לא נותן לך פשוט להפוך את הכיוון שלו במגוון האפשרויות שהוא מציג, אז תוכנה או הרחבה שתתן את אותו אפקט לכיוון שני בעצם תתן אנימציה חדשה לגמרי. אני בספק אם אפילו גרסת ה Middle East תאפשר זאת.

פורסם

מבדיקה פשוטה שעשיתי (בדקתי על אפקט אחד, אבל נראה לי שזה אפשרי בכולם.), אם להפוך את הקי פריימס של האופסט של הלייר, האנימציה תתהפך.

פשוט מה שתעשה זה: תלחץ על החץ ליד הלייר של הטקסט. תלחץ על החץ של TEXT -> ועכשיו של ANIMATOR1 (או איזה שלא יהיה רשום) -> תפתח את RANGE SELECTOR 1 (שוב, כנראה שיהיה לך מספרים אחרים אם יש לך יותר מטקסט אחד עם אנימציה על המסך) ואתה תראה את האפשרות OFFSET עם השעון מסומן לידה. תלחץ עליה ותזיז את הקי פריימס שלה כך שהראשון יהיה אחרון, והאחרון יהיה ראשון. (תהפוך אותם). עכשיו תחפש את האפשרות SHAPE בתוך ADVANCED, תשנה אותה לRAMP DOWN. עכשיו תנסה להריץ את הסרטון ותראה אם האנימציה התהפכה.

פורסם

אפשרות נוספת (אך לא תמיד יעילה) היא להשתמש time reverse keyframes, סמן את כל הקיפריימים של האפקט לחץ לחצן ימני ואז keyframe assistant ואז time reverse keyframes.

עכשיו האנימציה תתחיל מהסוף להתחלה כלום מימין לשמאל.

בהצלחה.

פורסם

^^

2 השיטות הנ"ל טובות כל עוד מדובר בהיפוך של ממש. כאשר האנימציות מורכבות יותר, וכוללות אלמנטים שצריך לשמר את הרצף שלהם מלבד תנועת הטקסט (למרות שאני חייב להודות שלא התעמקתי מספיק באנימציות טקסט מובנות כדי לראות עד כמה הן מורכבות), העניינים מתחילים להיות מסובכים יותר, ודורשים התעסקות ידנית עם ה keyframes של ה Animators במאפייני האנימציה. (ברוב הגדול של המקרים זה לא מסובך בכלל)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

למה יקירינו ב ADOBE מסרבים בכל תוקף להוציא גרסאת ME או פלאגאין שמקתן את הבעיה?

שום תוכנת צד שלישי לא הופכת את זה למידלאיסטרן לאנגואיצ' ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים