פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים לא יודע איך בדיוק.. אבל נכנסו לחברה שלי לאיי סי קיו ושינו לה תססמא, עכשיו היא רוצה להיכנס אל האי סי קיו ולא יכולה...האימייל שהיא רשמה לאי סי קיו ישן ולא עובד עם הססמא, ואני לא יודע איך אפשר לגלות תססמא, מי יכול לעזור לי פה ?אני באמת הייתי רוצה לעזור לה ולא יודע איך... אני בינתיים רק שואל אנשים כי לא יודע איך...אשמח לקבל קצת עזרהבתודה גידי
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים שכח מזה ,תראה אפשר לשחזר תסיסמה של האיסיקיו דרך האתר שלהם כפי שאתה בטח כבר יודעלפני מספר חודשים (או בשנה האחרונה לא בטוח בדיוק מתי) איסיקיו הוסיפו שאלה/תשובה סודית למשתמשיםחדשים ובשיטה זאת ניתן לשחזר את הסיסמא לכל כתובת דואר שרוצים כל עוד התשובה שנותנים היא נכונה ,מצדשני מספרים שנרשמו מזמן אין להם את זה והדרך היחידה לשחזר זה לשלוח תסיסמה אל הדואר שהוכנס מתי שהמספר נרשםאלה הדרכים היחידות ,אם לא אפשרי לבצע אף אחד מהם אז אין מה לעשות
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים בדיוק. יש כמובן את תוכנות הפריצה שבעזרתן שינו לה את הסיסמה, אבל אני לא ארשה לפרסמן כאן בפורום.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר תשמע אחינו היקר, עד עכשיו התוכנות שבדקתי מאפשרות להוציא את הסיסמא מתוך הדטבייס של האיי סי קיואו שתוכנות כאלה שאתה מטמין מאין "סוס טרוייאני" ואז איכשהו תגונב עם האיי פי וזה אבל זה תוכנות לילדים, וברגע שאתה עושה דבר כזה אז הלך על מי שהאי סי קיו שלו...וואלה אני מחפש תוכנה כזו שתביא לי את הסיסמא, אם תתוכל להגיד לי בפרטי או באימייל או משהו אני ממש אשמח, כאילו אני ממש בבעיה ואני מת לעזור לחברה שלי ...כאילו אני די אובד עצות פה תמבין.אני מבין שאתה לא יכול לפרסם בפומבי ולא לשלוח לינק פומבי שלא יעשו רע לאחרים אבל שמע אחי מה אני עושה פה?כאילו דפקו לחברה שלי תססמא של האיי סי קיו שלה אז בגלל זה היא צריכה להידפק?צריך לשפוט את אלה שעשו לה את זה אבל זה לא אפשרי.שמע אחי אני ממש אשמח אם תתוכל לעזור לי באיזושהי דרך...אני אומר לך כאילו אני לא יודע מה לעשות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.