פורסם 2003 במרץ 1822 שנים c4 !!! סתם... ראיתי שאתם מביאים דברים דליקים אז הבאתי גם אולי זה יפעל גם על אותו רעיון מה שבטוח שאחרי זה לא תשאר הזפת אבל ברצינות תנסה אולי לגרד את זה וליתור אולי אפילו שיפשוף שזה משתלב עם הגי'נסאתה מפגרתנסה מי חמצן זה מוריד יין דם ושמן מכונותמקסימום לא יוריד ובזבזת 9 ש"ח
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים איזה גינס זה?לי נהרס מאקונומיקה אחד של קסטרו.. כתמים לבנים ענקים.. ואין שום דרך לסדרהתבעסתי
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים למזלי שלושת הג'ינסים שלי עדיין חיים... למרות שאחד מהם אני כן רוצה להרוס...אורן, רוצה אותו? ;D
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים לא יוצא לי לקנות כ"כ הרבה ג'ינסים. 3 לדעתי זה סטנדרט. אולי נאסוף כסף למען מטרה נעלה ונקנה לילד הזפת ג'ינס חדש?
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים טוב דיברתי עם אבא שלי שמתעסק אם מכונות וכל זה והוא אומר שדווקא וזלין אולי יפעלדבר שני ששמעתי וראיתי גינס לא נשרף +זפת נשרפת תנסה למרוח חומר ששומר נגד שריפה מסביב לכתמים ותשרוף את הזפת אולי יפעלבקשר לכמה גינסים יש לאנשים יש לי אחד וגם אותו קיבלתי במתנה מה לעשות יש לי רגליים ארוכות יחסית לטורסו וזה לא יושב נוח בכלל ואני גם די גמיש ככה שזה מרגיז אותי שמשהו מגביל לי את התנועה
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אחי... אתה בטח מכיר את אודטה ההיא שנותנת טיפים יש לה ספר תנסה אולי יהיה בו תשובה...תנסה אולי לשים נייר, לא של מדפסת נייר של מטבח סופג יבש ואז תגהץ עליו שהוא מונח על הג'ינס וככה זה ירד...תנסה..לא בטוח אבל אולי...תחזיר לנו תשובה מה קרה?
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אחי... אתה בטח מכיר את אודטה ההיא שנותנת טיפים יש לה ספר תנסה אולי יהיה בו תשובה... תנסה אולי לשים נייר, לא של מדפסת נייר של מטבח סופג יבש ואז תגהץ עליו שהוא מונח על הג'ינס וככה זה ירד... תנסה..לא בטוח אבל אולי... תחזיר לנו תשובה מה קרה? wow wtf !?!?!??!?!?! מה לעזאזל קורה פה ???? אני לא רשמתי את ההודעה הזאת !!! אם מישהו מתעסק לי עם החשבון אז שיתכונן למלחמה !!!! :asthanos:
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים תכתוב לאודטה מכתב... או אימל.בכל מקרה אם זה מנחם אותך עכשיו ממש סוף עונה של הכל אז אפילו LEVIS לא כאלה יקרים כמו שהיו.
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים לא יוצא לי לקנות כ"כ הרבה ג'ינסים. 3 לדעתי זה סטנדרט. אולי נאסוף כסף למען מטרה נעלה ונקנה לילד הזפת ג'ינס חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.