פורסם 2007 באוקטובר 1717 שנים אז הסיפור הוא כזה לא מזמן חבר שלי ביצעה מחירה של חלקים למחשב מאת איזה חבר שלו החבר הזה קיבל קירור מדגם zalman cpns9500 קניתי את הקירור ממנו בה 15 ש"ח ואמצעי מניעה :spermat: לקירור היו חסרים כמה חלקים (החיבור ללוח אם ) אז איצתרחתי לאלתר וחיברתי אותו בעזרת כמה חותים וברזלים אכשיב יש לי שאלה האם הטמפרתורה נורמאלית והאם אפשר איפושהו לקנות חיבורים ללוח אם
פורסם 2007 באוקטובר 1817 שנים אני מניח שקצת אלומיניום, קצת נחושת, ומאוורר...לקנות את אלה יעלה לך בערך 250 שקל...או שתחזור לקירור המקורי.אגב, אמצעי מניעה משומשים??כי גם זה בעייתי...
פורסם 2007 באוקטובר 1817 שנים מחבר יש לי את הכירור עצמו אך חסרים לי החלקים לחיבור לפלטה חוץ מזה הכול בסדר
פורסם 2007 באוקטובר 1817 שנים תקשיב אם הוא הגוף קירור לא לוחץ על המעבד הוא יעיל כמו מטריה בצונאמי...תחזור לקירור סטוק שלך זה יהיה הרבה יותר טוב...
פורסם 2007 באוקטובר 1817 שנים מחבר אז האם אני יכול לקנות איפהשהו חיבור????הים אני יוכול אז איפה????בכל מקרה תודה על העזרה
פורסם 2007 באוקטובר 1817 שנים אני פשוט לא מבין כל כך איזה חלק חסר לך אז קשה לי לעזור לך...אבל סביר להניח שאתה לא תוכל למצוא מושה פחות מגוף קירור מלא...זה דיו ןחסר טעם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.