פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים יש למישהו את התוכנה הזאת והוא יודע איך להגדיר את הפיירוול הזה בשביל שלא יעשה מזהה נמוך? עריכה:זה בסדר,הסתדרתי בכך שביטלתי כלל שחוסם TCP/UDP ..עכשיו יש לי מזהה גבוה,אבל זה מסוכן שביטלתי את הכלל הזה? וד"א, אפשר להפעיל את חומת האש של XP בשילוב עם הקומודו?
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים אם כבר להציע לך משו ממני כדאי לך להתחיל להשתמש בביטורנט, הכי טוב והכי מהיר. אבל אם אימיול טוב לך, מהיר בשבילך אז סבבה. ולצערי אני לא יודע לפתור את הבעיה שהצגת
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר אם כבר להציע לך משו ממני כדאי לך להתחיל להשתמש בביטורנט, הכי טוב והכי מהיר. אבל אם אימיול טוב לך, מהיר בשבילך אז סבבה. ולצערי אני לא יודע לפתור את הבעיה שהצגת באתרים ציבוריים,התוכנה ממש לא מהירה(לפחות בסרטים,דיסקים זה בסדר).
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים קודם כל תחזיר את הכלל שחוסם TCP/IP כי בלעדיו הפיירוול חסר תועלת.בשביל לקבל מזהה גבוה באימיול אתה צריך ליצור כלל חדש שאומר:allow tcp in or out From ip [any] to ip[any] where source port is [any] and destention port is 7064תעלה את הכלל הזה לראש הרשימה, וככה הוא יקבל תיעדוף גבוה.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים יש למישהו את התוכנה הזאת והוא יודע איך להגדיר את הפיירוול הזה בשביל שלא יעשה מזהה נמוך? עריכה:זה בסדר,הסתדרתי בכך שביטלתי כלל שחוסם TCP/UDP ..עכשיו יש לי מזהה גבוה,אבל זה מסוכן שביטלתי את הכלל הזה? וד"א, אפשר להפעיל את חומת האש של XP בשילוב עם הקומודו? א. בכך שביטלת את הכלל שחוסם TCP/UDP, ביטלת לגמרי את הצורך ב-FW, ממש להיות בלי להרגיש עם. ב. להפעיל את שני ה-FW-ים במקביל לא מומלץ לחלוטין, בדיוק כפי שלא מפעילים שני אניוירוסים במקביל.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר קודם כל תחזיר את הכלל שחוסם TCP/IP כי בלעדיו הפיירוול חסר תועלת. בשביל לקבל מזהה גבוה באימיול אתה צריך ליצור כלל חדש שאומר: allow tcp in or out From ip [any] to ip[any] where source port is [any] and destention port is 7064 תעלה את הכלל הזה לראש הרשימה, וככה הוא יקבל תיעדוף גבוה. למה דווקא 7064 ?...הרי צריך את הפורט של האמיול לא?..כי אצלי זה לא הפורט הזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.