עבור לתוכן

מעבד OPTERON יגביל 8800GTS?

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

שמעו עוד מעט יוצאים מלא משחקים חדשים והמחשב שלי (המפרט בצד) כבר די מקרטע במשחקים החדשים.

בדמו של UT3 הFPS הוא בסביבות 30 קבוע על הגדרות הכי גבוהות, ובCOD4 בין 20 ל30.

אז אני מחפש את הדרך הכי זולה לשדרג ת'מחשב שלי. לפי מה שהבנתי כדי להריץ את כל המשחקים על הגדרות מקס' צריך לפחות 8800GTS 320 או 2900PRO.

אני יודע שאם אני אשים כ.מסך כזה על המערכת הקיימת שלי אז המעבד יגביל אותו בצורה משמעותית ביותר.

אז נתקלתי ברשת במעבדי OPTERON למינהם שמתאימים ל939 וזה אומר שאני לא אצתרך לשדרג לוח אם.

השאלה שלי היא האם מעבדי הOPTERON יגבילו את את כ.המסך הכי חזקים או לא? או איזה מהם יגבילו ואיזה לא?

תודה לכל העוזרים :)

עריכה: מצאתי ביקורת על מעבד OPTERON 165 באתר X-BIT LABS והם כותבים שכשעושים לו OC טוב אז הוא מגיע לרמת ביצועים של Athlon 64 FX-60. זה כמובן מאוד טוב אבל עדיין השאלה היא האם הוא יגביל את כ.המסך החדשים.

(הביקורת: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/opteron-165_9.html#sect0)

פורסם

הוא לא יגביל אותך...כמו כל מעבד כפול ליבה לתושבת שלך..

כמובן שבOC הוא עדיף על כלל המעבדים...

פורסם
  • מחבר

למה אתה מתכוון "כלל המעבדים"?

מצאתי כמה השוואות של מעבדי OPTERON למעבדי C2D של אינטל והמעבדים של אינטל לוקחים אותם. למרות שלפי מה שראיתי לא בכל כך הרבה...

אז איזה מעבד אתם חושבים כדאי לקנות? הבנתי שOPTERON 165 הוא לא רע אבל לא מצאתי בשום חנות בארץ... וגם לא את 170.

פורסם

חפש ב- EBAY.

פורסם

הכוונה היא במעבדים המתאימים לתושבת שלך (939)....

פורסם
  • מחבר

אה אוקי.

בEBAY מצאתי את האופטי 165 אפשר לקנות בסביבות 130 דולר כולל משלוח לארץ. אבל הקטע הוא שאין לך אחריות על המעבד. זה באמת שווה ת'סיכון?

או שאולי עדיף לקנות בארץ מעבד +4200 לתושבת 939 למרות שאני יודע שהוא חלש בהרבה מהOPTERON? (עולה בסביבות ה600 שקל אם אני לא טועה..)

פורסם

זה כבר שיקולים שלך...אתה רוצה תזמין מEBAY ותבטח את החבילה..

אתה רוצה "ללכת על בטוח" תקנה בארץ..

פורסם
  • מחבר

רגע ואין לי בכל מקרה אחריות רשמית של AMD שאני יכול לשלוח אליהם ת'מעבד והם יחליפו לי?

פורסם

העניין של "אחריות לכל החיים" זה לא נכון..אז אל תסמוך על זה..

פורסם
  • מחבר

באסה... טוב אני אחשוב על זה. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים