פורסם 2003 במרץ 1722 שנים ניסיתי להקליט היום שיחה שניהלתי עם בזק ושומעים מצוין את כל המענה הקולי. אבל כשהמוקדן עלה: הכל ציפצופים !!!אותו הדבר עם בזק-בינלאומי !
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים נסה להשתמש במכשיר ציתות חיצוני המתחבר לכניסת ה Line-In בכ' הקול.אפשר להשיג כאלה בכל חנות למוצרי אלקטרוניקה, עד כמה שידוע לי...
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מחבר ניסיתי עם מתאם הקלטה מיוחד וזה לא עבד, עברתי למיקרופון מול השפופרת - אבל אותה הבעיה !בשני המקרים ההקלטה של התקליט הייתה מצויינת - עד שענו לי...
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים נשמע כאילו יש להם איזהשהי הצפנה(דה :-/)זה בכלל חוקי לעשות את זה? אולי כדאי לשלוח דואל למועצה להגנת הצרכן שיבדקו את זה....
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים ניסית מיקרופון מול השפורפרת וזה לא הלך?!אין מצב!זה כאילו שאתה מקליט מה שאתה שומע... זה חייב לעבוד...!
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים דהההה...ברור שאם תצמיד רמקול\מיקרופון וכדומה זה יעשה לך רעשים כאילו מגנט!!!תנסה שים את הפלאפון ליד הרמקולים שאתה מיתקשר ותיראה מה קורה!
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים דהההה... ברור שאם תצמיד רמקול\מיקרופון וכדומה זה יעשה לך רעשים כאילו מגנט!!! תנסה שים את הפלאפון ליד הרמקולים שאתה מיתקשר ותיראה מה קורה! מה קשור? זה לא אותה הדבר בכלל , פלאפון זה משדר ולכן הוא עושה לך הפרעות ברמקולים ובמסכים. אם תשים מיקרופון מול שפורפרת זה אמור לעבוד אלה אם כן הם באמת עשו איזה טריק שאי אפשר, מעניין איך אפשר לעשות את זה בכלל.
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים זה בכלל חוקי לעשות את זה? אולי כדאי לשלוח דואל למועצה להגנת הצרכן שיבדקו את זה....כל עוד אתה משתתף בשיחה - חוקי
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים באופיס דיפו מוכרים מכשיר שמתחבר לקו הטלפון בכדי להקליט שיחה.http://www.spyshop.co.il/details.asp?id=430&lead_id= (קישור אחר)
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מחבר אבל אני ניסיתי עם מכשיר מיוחד וגם עם מיקרופוןבשניהם היו הפרעות אבל רק כשענו לי ועד אז יש לי הקלטה באיכות מצויינת (איזה אלף פעם) של "...זו זכות לתת שרות..."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.