פורסם 2003 במרץ 1722 שנים רציתי להתקין דרייבר למסך שלי , אמרו לי שזה דבר שיעזור מאוד.שאני בודק מה מותקן כבר , ב Display properties>settingsרשום לי : Dsiplay : Default Monitor on NVIDIA geforce2mx ...ואם אני לא טועה לפני כמה חודשים , היה כתוב שםPlug & play monitorאו משהו כזה... אין לי מושג איזה דגם המסך שלי... כל מה שאני יודע , שכתוב לי עליוNewronואם אני לא טועה , זה שייך למציבושי , אבל אני ממש לא יודע.יש איזו תוכנה שאני יכול לבדוק איזה סוג מסך זה , ולהוריד את הדרייבר שלו?(רצוי לציין , אני משתמש באקס פי פרו)תודה.
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מחבר או'קי , אז רשום שני דברים... הראשון : Model no' : VM71RDA-E03ואז ליד , במדבקה , רשום לי זה : S769QECWTADאין לי מושג איפה אפשר לחפש , אם מישהו יכול למצוא לי דרייבר.. אני יודה לו.. :-\
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים אתה יכול להתקין אותו בתור כל מסך שבא לך שיש לו יכולות דומות. התפקיד של הדרייבר זה רק לתת לוינדוס רשימה של רזולוציות ותדרים שהמסך מסוגל לעמוד בהם.
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים לא מצאתי דרייברים, אבל קראתי על אחרים שחיפשו. מה שמצאתי זה, בכל אופן, שהמסך הוא מתוצרת Vibrant.אלו הם דרייברים שמצאתי והייתי ממליץ לנסות חלק, עם דגש על הרביעי מלמעלה.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אתה לא צריך שום דריבר למוניטור.תשתמש בסטנדרטי.לא יתן לך שום ביצועים אם תשתמש בדריבר של המסך.תאמין לי שהוינדוס מזהה טוב מאוד את התדרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.