עבור לתוכן

מחפש אחר גוף קירור טוב ב...

Featured Replies

פורסם

היי

אני חדש

ואני מחפש גוף קירור טוב לceleron 3.06 775

עד 150

בקשר AC FREEZER 7 אין אצל היבואן ככה שהחנות שנימאת קרוב אליי אין לה במלאי וחנויות שעדיין יש להם במלאי הם רחוקות והזמנה דרך האינטרנט זו בעיה

ועוד שאלה כדאי לנסות לגרד עוד 50 שקל וליקנות את ה Zalman 9500 LED כי אני משיג אותו ב200 באריזת BLUK כלומר רק החיבורים והקירור

ואני מחפש להגיע לאוברקלוק לכיוון ה3.6/3.4

פורסם

לפני המלצה על קירור,celeron תתקנו אותי אם אני טועה,הוא גרסא "מסורסת" של מעבדים שאמורים להיות חזקים,שבעצם סירוסם הוא מן הסתם כדי להתאים אותם לשוק הנמוך,כגון משרדים (מזכירות וכו) עדיף כבר לקחת E4400 ולעשות לו OC טוב שרבים פה בטח יגידו לך משתלם ומשתווה לביצועים של מעבדים יותר טובים מאותה סדרה.

לגבי קירור,אני הייתי ממליץ בתקציב הזה :

http://a.zap.co.il/models.asp?sog=C-Fan&DB140851=140861&DB231252=231724&DB134979=219142

ה KATANA 2 (פתוח לתיקון,לא מכיר קירורים טובים בסכום הזה)

פורסם
  • מחבר

אין לי כסף להשקיע על מעבד חדש וגם לא צורך גם אם אני יחליט לשדרג לכרטיס מסך נגיד 8600 רוב הסיכויים שלא יהיה צוואר בקבוק אחרי OC קטן אפילו בלי

אני צריך קירור חדש בגלל שהסטוק כבר לא מתפקד ואני קוצה משהו שיוכל להחזיק תמעבד בטמפרטורות טובות

עריכה: הצלחתי לגרד 200 אז השאלה שלי כדאי את המאוורר zalman 9500 led באריזת bluk כלומר רק הקירור+החיבורים(כלומר המתאמים) ב200 שקלים

והאם הוא טוב לOC? והוא כול כך רועש? 37 DB והאם המשחה שלו טובה?

סליחה שאני שואל הרבה

פורסם

אין לי כסף להשקיע על מעבד חדש וגם לא צורך גם אם אני יחליט לשדרג לכרטיס מסך נגיד 8600 רוב הסיכויים שלא יהיה צוואר בקבוק אחרי OC קטן אפילו בלי

אני צריך קירור חדש בגלל שהסטוק כבר לא מתפקד ואני קוצה משהו שיוכל להחזיק תמעבד בטמפרטורות טובות

עריכה: הצלחתי לגרד 200 אז השאלה שלי כדאי את המאוורר zalman 9500 led באריזת bluk כלומר רק הקירור+החיבורים(כלומר המתאמים) ב200 שקלים

והאם הוא טוב לOC? והוא כול כך רועש? 37 DB והאם המשחה שלו טובה?

סליחה שאני שואל הרבה

לגבי ה9500,אני באמת לא מכיר אותו,נחכה שמישהו אחר יגיב,ואריזת BULK לא מומלצת,והאם המשחה טובה? לרוב המשחה באה בשפורפרת ממש פיצפונת,ולהוציא ממנה את המשחה זה גם סיפור (מניסיון) עדיף שתשקיע את העוד 20-30 שקלים האלה במשחה יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

BULK זה אותו מוצר ללא כל הBLING של האריזה....

המשחה שתגיע איתו מספקת+

אני ממש לא מבין מה עובר לך בראש כשאתה רוצה לשים זלמן על סלרון 3.06 ...לא רשמת איזה לוח , זכרונות ספק ומארז יש לך (וכמה מאוררים יש בו ואיזה).

פורסם
  • מחבר

BULK זה אותו מוצר ללא כל הBLING של האריזה....

המשחה שתגיע איתו מספקת+

אני ממש לא מבין מה עובר לך בראש כשאתה רוצה לשים זלמן על סלרון 3.06 ...לא רשמת איזה לוח , זכרונות ספק ומארז יש לך (וכמה מאוררים יש בו ואיזה).

המעבד הוא celeron 3.06 s775

הלוח הוא: Gigabyte GA-945GCM-S2 Conroe Support Bulk

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_32_36&products_id=4338

זכרונות:2*512 שרצים על 533 GHZ

ספק ג'ינרי 500W

מארז ג'נרי שמאפשר שיש בו שני מאווררים של 80 אחד של smart fan TT שמכניס אוויר מקדימה ואחד שקיבלתי עם המארז שמוציא אוויר מאחורה ועוד מאוורר של הספק

כרגע יש מאוורר רגיל שבא אם המארז +מאורר smart fan TT

והספק מספיק לOC נחמד כי למשל אם 3.4 שעשיתי אם סטוק ועליו מכוון ה smat fan TT בלי להעלות תמתח והוא היה יציב על 40 מעלות במנוחה 53 במאמץ או 60 אני לא זוכר

ומה הבעיה לשים זלמן 9500 LED על סלרון 3.06?

הוא הריי מתאים

והאם שווה אותו במחיר של 200 באריזת bulk שבמחיר 290 בחנות אחרת עם אריזה

והאם הוא משתלם לקנייה או שעדיף להזמין קירור אחר שיהיה יותר טוב

כמובן עד 200 שקלים שיגיע עם משחה

*אשמח לתשובות מהירות אני כבר שבועיים בלי מחשב אני כרגע כותב ממחשב של חבר

פורסם

אין כל בעייה עם ה 9500 לדעתי, זה קירור מצויין שתוכל גם להשתמש בו הלאה אם תחליט לשדרג ...

זה מגיע עם משחה והכל , לא תצטרך לקנות שום דבר בנוסף.

אין בעייה עם זה שזה מגיע באלק ... גם ככה היית זורק את הקרטון של המאוורר באיזה שלב ... אז למה לא לקנות באלק ? אני קונה איפה שאפשר ככה ... בייחוד בכרטיסים שונים או בשאר חלקים פנימיים ... זה בד"כ משתלם ... כמו במעבדים למשל.

אבל בלי כל קשר , אני לא חושב שבכלל יש לך צורך בכזה קירור על המעבד שלך ... אתה יכול להסתפק בקירור מקורי באזור ה 60 שקלים שמגיע עם משחה והכל ..

אני חושב שחבל לך להשקיע על קירור זלמן למעבד סלרון

פורסם
  • מחבר

אין כל בעייה עם ה 9500 לדעתי, זה קירור מצויין שתוכל גם להשתמש בו הלאה אם תחליט לשדרג ...

זה מגיע עם משחה והכל , לא תצטרך לקנות שום דבר בנוסף.

אין בעייה עם זה שזה מגיע באלק ... גם ככה היית זורק את הקרטון של המאוורר באיזה שלב ... אז למה לא לקנות באלק ? אני קונה איפה שאפשר ככה ... בייחוד בכרטיסים שונים או בשאר חלקים פנימיים ... זה בד"כ משתלם ... כמו במעבדים למשל.

אבל בלי כל קשר , אני לא חושב שבכלל יש לך צורך בכזה קירור על המעבד שלך ... אתה יכול להסתפק בקירור מקורי באזור ה 60 שקלים שמגיע עם משחה והכל ..

אני חושב שחבל לך להשקיע על קירור זלמן למעבד סלרון

אני לא הולך לשדרג בזמן בקרוב שום חלק אולי כרטיס מסך

פשוט האובר קלוק הוא למען הגברת הביצועים ל 3.6 אפילו ויותר אני רוצה לפעיל תוכנות סבירות כי במהירויות סטוק לא עוזר לי ונגיד ב3.4 זה עשה שיפור אומנם לא ענק אבל בהחלט ניראה לעין

ויספיק לי קירור פשוט?

או שכדאי לקחת קירור ב60 שקלים שמאפשר החלפת מאוורר בקלות עם מאוורר של 80 והלחליף לסמארט פאן?

אז השאלה

האם קירור פשוט ב60 שקלים יחזיק לי אותו בטמפרטורה נגיד 38/39 במנוחה ובמאמץ עד 45 או משהו דומה עד 50

יש לי כרגע 200 שקל שהביאו לי בשביל קירור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים