עבור לתוכן

כדאי לקנות CANON SX100 ב 1600 שקל?

Featured Replies

פורסם

נכנסנו למחירה ב OLSALE והצענו על המצלמה בשביל הקטע כי בדרך כלל יש מישהו שמעלה את המחיר עד למחיר בשוק, הבעיה שלא היה אחד כזה :lol:

זכינו בא במחיר של 1600 שקל (כולל משלוח), המצלמה מגיעה עם כרטיס זיכרון של 1G, קורא כרטיסים ואחריות מקורית של קרט ל 3 שנים.

לאשר את הזכיה או לבטל אותה לקנות FUJI S6500?

מצד אחד ה FUJI תיהיה עם אחריות לשנה מיבוא אפור, היא משתמש ב xD שיקר יותר מ SD ופחות טוב, יש לה זום מכני ואמא שלי לא תסתדר עם זה.

מצד שני ל FUJI יש ISO גבוהה שמיש, היא יותר נוחה, יש לה עיינית, היא ברמה הרבה יותר גבוהה.

מה לעשות?

נ.ב.

בפעם הבאה אני לא נכנס למחירות כאלה, זה פעם שלישית שאנחנו זכים במשהו בלי שבכלל אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים לקנות :bash:

פורסם
  • מחבר

מקפיץ כי יש הגבלת זמן עד אישור הקניה ואני צריך לדעת מה לעשות ;)

פורסם

עזוב שטויות. תבטל את הקניה ולך על ה-S6500, כל זמן שעוד אפשר. המצלמה הזו היא המצלמה האחרונה שמשתמשת בחיישן ה-6.3MP האגדתי של פוג'י. בקומפקטיות הם כבר עברו לחיישנים אחרים וראינו איך זה נגמר. אין כאן הרבה מה להתלבט, אם מבחינת גודל ומשקל ה-S6500 מתאימה, אז לא תמצא שום מצלמה אחרת שתתן לך את התכונות שלה, בטח לא במחיר שבו היא נמכרת.

ולגבי הזום המכאני, אולי לא יצא לך להשתמש בזום כזה, כי אני יכול להגיד לך מניסיון שהוא יותר קל לשימוש (ובטח שיותר מהיר ויותר מדוייק) מאשר זום חשמלי שנשלט ע"י מתג או כפתורים. גם במחינת צריכת סוללה הוא עדיף.

פורסם
  • מחבר

לי ולאבא שלי אין בעיה עם הזום, זה כמו ב SLR אבל אמא שלי רוצה זום רגיל :P

גם ניראה לי מוגזם זום X10 בגוף קטן כמו של ה SX, לא יציב ומאוד שביר.

אני צריך לחשוב על זה כי בפרוש ה FUJI יותר טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים