פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים איך ניתן לשלוח מייל למספר נמענים מבלי שתופיע רשימת התפוצה של המייל. כוונתי היא שלמרות שאני שולח את המייל ל-100 נמענים, כשיתקבל המייל - כל נמען יראה רק את הכתובת שלו ב- :TO.אני פשוט צריך לשלוח מהמשרד ב-OUTLOOK הזמנה למספר נמענים (בסיבובת 200),ואני רוצה שמי שיקבל את המייל לא יראה למי עוד שלחתי את ההזמנה.אני יודע שזה אפשרי - כי בצורה הזאת אני מקבל את רב דואר הזבל...יכולים לעזור ?תודה מראש.
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים בסרגל שבו מופיע לך שלח/SENDיש לחצן שנקרא אפשרויות תלחץ על החץ הקטן שלידו ותבחר באופציה מוסתרתתווסף לך שורה מתחת לשורה אל.. שנקראת מוסתר, תזין לשם את כל הכתובות, כל אחד יראה רק את הכתובות שלו
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מחבר ניסיתי את מה שאמרת.בחץ שנפתח יש לי את האפשרויות:OPTIONE-MAIL SIGNATURESTATIONERYFROMBCCבהנחה שהתכוונת ל-BCC, הדבר לא מתאים למה שאלתי, מכיוון שאם אכניס את כל הכתובות ל-BCC הנמענים יקבלו מייל שב-TO וב-CC שלו לא רשום כלום.השם שלהם לא יופיע ב-TO, וזה יראה לא טוב במקרה שלי.אני צריך שכל נמען יראה את השם שלו ב-TO, כאילו שלחתי רק אליו את המייל הזה.תודה בכל מקרה.
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים יש אופציה שנקראת מיזוג דואראולי זה יתן לך פיתרון, בכל מקרה ההסבר ארוך ומייגע אז קבל קישור:http://office.microsoft.com/training/training.aspx?AssetID=RC011205671037&CTT=6&Origin=RP011205931037
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.