עבור לתוכן

פתיחת פורטים בנתב אלחוטי (D-Link 524) ברשת ביתית (3 מחשבים)

Featured Replies

פורסם

אז כפי שהבנתם אני משתמש בנתב אלחוטי מדגם D-Link 524, דרך הנתב הזה מחוברים מלבד המחשב שלי עוד 2 מחשבים (כולם קרובים יחסית אחד לשני) וכולנו משתמשים בXP PRO SP2.

עכשיו, בעת שימוש בתוכנת האי-מיול ל2 המחשבים האחרים בבית יש מזהה גבוהה בעוד שאצלי המזהה נמוך

קראתי איפשהו שפתיחת הפורטים בנתב יכולה לתרום לעניין (בפירוול כבר פתחתי את הפורטים), עכשיו כשנכנסתי לאתר http://portforward.com והתחלתי לעקוב אחרי ההוראות שם הגעתי לסעיף שדורש ממני למצוא אי.פי סטטי ושם הבנתי שאני צריך את הDNS המקורי של הנתב ואת זה אין לי מושג איך להשיג (כמו כן צרפתי תמונה שדרכה אולי תוכלו להבין יותר ולהכווין אותי הלאה).

השאלה שלי בגדול היא קודם כל אם יש איזשהו קשר בין זה שברגע שבמחשב אחד מתקבל מזהה גבוהה אז במחשב אחר מתקבל מזהה נמוך.

איך אני מוצא את הDNS הזה כדי למצוא את האי.פי הסטטי הזה ולפתוח את הפורטים האלה כמו שצריך.

אני אודה לכל עזרה :) איתי

הוספתי את הקובץ ששכחתי להוסיף בהתחלה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

<p>עזוב אותך מDNS'ים.</p><p>לפי איך שזה נראה אתה כבר מוגדר בIP סטטי (192.168.0.132), IP כזה קרוב לוודאי שלא תקבל אוטומטית (מתחיל מ192.168.0.100, זה כאילו הוא המחשב מספר 32 ברשת - לא הגיוני).</p><p>לכן אני ממליץ לך פשוט לפתוח את הפורטים בנתב ע"י שימוש בIP הנ"ל (איפה שרשום privet IP).</p>

פורסם
  • מחבר

מממ אפשרי, בכל מקרה אם זה ייעזור אז המחשב השני שלנו מוגדר באי.פי כ166 בסוף והמחשב השלישי מוגדר כ125 בסוף.

פורסם

זה לא משנה

פורסם
  • מחבר

טוב, אז נתקלתי בבעיה,

עקבתי אחרי המדריך באתר port forward ששם הם כותבים לפתוח את הפורטים בתוך תת סעיף שנקרא Virtual Server אך ברגע שפתחתי שם את הפורטים נטרלתי בעצם את האפשרות לשתי המחשבים האחרים להשתמש באינטרנט.

יש למישהו מושג למה זה קרה? ואיך אפשר לפתוח את הפורטים בהם אני משתמש ולא למנוע גלישה בשני המחשבים האחרים (אם לדוגמא יש אפשרות לפתוח את הפורטים לכל שלושת המחשבים).

פורסם

יש אפשרות לפתוח את הפורטים לכל אחד מהמחשבים בנפרד, לפי ה IP שלו.

התהליך זהה למה שעשית.

שים לב שה emule לא מוגדר על פורט זהה בשני מחשבים שונים - יכול להיות שזו הבעיה שבגללה אתה לא מצליח להתחבר.

כל מחשב צריך פורטים משלו או שלא תוכל לחבר אותם בו-זמנית.

פורסם

לא נכנסים בכלל לאינטרנט?

תנסה לכבות ולהדליק את הנתב מחדש.

אם לא עוזר, תן תמונת מסך של המסך של הvirtual server.

אולי נוכל לעזור לפני אתה מאפס את הנתב.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות, אני אבדוק את זה.

עכשיו, אני מעלה תמונה של הvirtual server ואני גם אוסיף ואומר שאחרי שמחקתי את הפרוטים שפתחתי אז אחד המחשבים כן הצליח להתחבר לאינטרנט בעוד המחשב השלישי בבית עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט.

כיבתי את הנתב ועדיין מחשב אחד לא מצליח להתחבר לרשת.

פורסם

הממ... דווקא נראה תקין.

לא שינת שם דבר אחר חוצמזה?

המחשב השלישי מחובר עם כבל או באלחוטי?

אתה יכול לנסות לפתוח מחדש את הפורטים, אבל אם זה מונע גלישה אז או שאתה לא פותח נכון אז צריך לאפס את הנתב ולהגדיר מחדש.

הוספתי תמונת מסך של איך להגדיר פתיחת פורט בנתב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים