עבור לתוכן

קונה היום כרטיס מסך, רוצה לשמוע את דעתכם.

Featured Replies

פורסם

דינו אני רק יכול לקוות בשבילך שתתקשר מחר ותדע מתי אתה מקבל את הכרטיס לפני פסח.

ואם לא אז תעמוד על זכותך לבטל (אם אתה לא רוצה לחכות חודש).

הייתי רוצה לחשוב שזה לא יקרה אבל לצערי זה המציאות היום עם חלק מהחנויות .

• תגובות 46
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטער שאני מעצבן, אני באמת שלא מתכוון לזה. תראה. זה ברור שהם מבוססים על אותה ליבה והם יציגו את איזור אותם ביצועים, רק בהפרשים מאוד קטנים אשר לא יראו לעין ולא יהיו משתלמים להוספת כסף בעת הרכישה. אבל השאלה שלי כאן שונה. אני שאלתי לגבי הכרטיסים- רבים אמרו שהם זהים לחלוטין, אז אני שאלתי אם זה באמת כך.

אתה מבין? כי אולי הצ'יפים של הזכרונות מיוצרים ע"י חברות שונות, או שהקירור הוא שונה למעשה ורק המדבקה נותרה.

אתה מבין את השאלה שלי? אני עדיין מחכה לתשובה.

פורסם

דינו אני רק יכול לקוות בשבילך שתתקשר מחר ותדע מתי אתה מקבל את הכרטיס לפני פסח.

ואם לא אז תעמוד על זכותך לבטל (אם אתה לא רוצה לחכות חודש).

הייתי רוצה לחשוב שזה לא יקרה אבל לצערי זה המציאות היום עם חלק מהחנויות .

אפשר לעשות מה שאינ עושה, משלם במזומן..מפליא כמה מהר השליח מגיע

פורסם

מצטער שאני מעצבן, אני באמת שלא מתכוון לזה. תראה. זה ברור שהם מבוססים על אותה ליבה והם יציגו את איזור אותם ביצועים, רק בהפרשים מאוד קטנים אשר לא יראו לעין ולא יהיו משתלמים להוספת כסף בעת הרכישה. אבל השאלה שלי כאן שונה. אני שאלתי לגבי הכרטיסים- רבים אמרו שהם זהים לחלוטין, אז אני שאלתי אם זה באמת כך.

אתה מבין? כי אולי הצ'יפים של הזכרונות מיוצרים ע"י חברות שונות, או שהקירור הוא שונה למעשה ורק המדבקה נותרה.

אתה מבין את השאלה שלי? אני עדיין מחכה לתשובה.

כל הכרטיסים של ATI נעשים ע"י 3 חברות והם שולחים את זה לכל החברות האחרות (גיגה בייט הרקולס וכו) ואלו עושים מה שהם רוצים עם הסינק והמאורר !

הכרטיס נשאר זהה לחלוטין ואפילו המספרים הסידוריים זהים .

פורסם

אם כך, ובהתחשב בעובדה שהכרטיסים הם לא כולם בעלי אותם צבע, הייתי מציב שני אופציות.

1) ההגיונית יותר שהייתי בטוח בה עד כה, האומרת כי אתה טועה ושרק הצ'יפ מיוצר ע"י החברה. יתר העבודה היא של חברת הצד השלישי.

2) הפחות הגיונית, לדעתי, אבל אם אתה אומר אז אניח שהיא הנכונה. האופציה שחברות הצד השלישי מבקשות מATi עיצוב שונה לכרטיסים.

פורסם

בשביל 500 כרטיסים לחודש בחוזה לשנה אתה יכול לקבל כרטיסים ATI עם איזה צבע שאתה רוצה ואיזה מאורר שאתה רוצה

ולפתוח בראנד חדש.

כל הכרטיסים זהים לחלוטין

פורסם

כרטיסים כאלה מתוחכמים חייבים להיות זהים 100% למפרט המקורי

אף חברה לא תשפר / תגרע מהמפרט המקורי שכן הדרייברים של ATI לא יעבדו עליו והם יצטרכו לעשות דרייברים משלהם ולזה אף חברה כבר לא תיכנס.

להערכתי כולם 100% זהים למקור מקסימום היטסינק קצת שונה

פורסם
  • מחבר

Mrraz כמה זמן לקח לך עד שקבלת את ה-ATI RADEON 9500PRO 128MB שלך?

וקנית חבילת Oem או Retail?

פורסם

ד"א, חבר שלי קנה ספיר 9500PRO, ואני לא רואה שום הבדל תמונתי(טקסט מטושטש בוינדוס וכל השטויות האלה) מול ה9700PRO של ג'יגה שלי.

ואם אני לא טועה, הרקולס היחידה שהזמינה צבע שונה.

ד"א, TYAN מייצרים בעצמם? לפי מה ששמעתי כן.

פורסם

טקסט מטושטש וכל הטויות האלה?

נמק, הרחב והסבר!

פורסם

ד"א, חבר שלי קנה ספיר 9500PRO, ואני לא רואה שום הבדל תמונתי(טקסט מטושטש בוינדוס וכל השטויות האלה) מול ה9700PRO של ג'יגה שלי.

ואם אני לא טועה, הרקולס היחידה שהזמינה צבע שונה.

ד"א, TYAN מייצרים בעצמם? לפי מה ששמעתי כן.

לא מצופה להיות הבדל ב 2D מכיוון שהפילטרים בנויים בתוך הליבה.

כל הכרטיסים אותו הדבר, אם יש הבדל של פריים אחד לשניה, זה לא נקרא הבדל, זה מרווח טעות.

לגבי הזיכרונות, צריך לבדוק איזה כל חברה שמו, אם הם זהים...

פורסם

צריכים להיות זהים

ב 9500פרו 3.0

9700 לא פרו 3.3

אם אני זוכר נכון ,בבקשה תקנו אם אני טועה

פורסם

בחלק מהכרטיסים של בי"ס יש טקסט מטושטש כזה, ויש שמועות שגם בPALIT/INNO3D וחברותיהן איכות התמונה בוינדוס לא ממש טובה.

פורסם

1) זה משהוא ידוע?

2)יש למישהוא לינק?

3) מישהוא יכול להעלות תמונה?

4) מה זה בי"ס?

פורסם

צריכים להיות זהים

ב 9500פרו 3.0

9700 לא פרו 3.3

אם אני זוכר נכון ,בבקשה תקנו אם אני טועה

ב 9500 פרו יש 3.3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים