פורסם 2003 במרץ 1722 שנים טוב אז לפני חודש בערך נדפק לי המאוורר של הכרטיס מסך ומין הסתם הוא התחיל להחמם בטרוף (תאמינו לי אפילו נגעתי בו וכמעט קיבלתי כוויה ) מה שחייב אותי לפעול מהר כדי שאני יכול עדיין להשתמש במחשב עד שיהיה לי כוח לקחת את הכרטיס לחנות שיחליפו לי אותו (ד"א זה כרטיס Gforce 4 ti 4200 128 ddr של אינו-ויג'ן - לא לקנות חרא של כרטיס !!!) היות ולא היו לי עוד מאווררים רזוורים (אני חדש בקטע של ה oc והמודינג) אז לקחתי יוזמה ירדתי למחסן והבאתי מאוורר גדול בקוטר של המארז בערך שהתמשני בו כדי להוריד את הטמפרטורות שלי והנחתי אותו מול המארז כשהדלת פתוחה המאוורר חוץ מי זה שהוא עשה כצת רעש קירר ממש לא רק את הכרטיס מסך אלה גם את כול המחשב !!! אז אני שואל האם להמשיך עם הרעיון הזה ? או שזה יכול להביא איזה שהם נזקים ? מי עשה את זה גם ? האם אתם רואים את זה כפיתרון חסכוני במקום לקנות מספר מאווררים במעל למאה שקל לפחות אז אפשר פשוט לקנות מאוורר גדול שאולי לא מותאם בדיוק למחשב אבל עושה עבודה דיי טובה עם מחיר של 40 שקל ?
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים ייתכנו מספר שיבושים והאטה בתקשורת בין הרכיבים בגלל הגלים האלקטרומגנטיים של המאוורר,אם אתה רואה את זה כפיתרון, אתה צריך לחשוב גם על החסרונות - האטה (אמנם מינימלית) רעש (בייחוד של כל האויר שפוגע בחלקי המארז ומוחזר חזרה) מקום פיזי למאוורר על-יד המארז, כך שכל פעם שתרצה לפתוח את המארז אתה תסתבך עם המאוורר....אני חושב שלמי שכבר יש מאווררים סטנדרטים למחשב לא זקוק להחליף אותם.יש דברים ממש מיותרים, למשל מי שמקרר את הדיסק הקשיח.... למה ?!?!?!? הוא בקושי מתחמם ! וזה בכלל לא מפריע לו.... תאמינו לי...מה שכן, קירור המעבד הוא משהו אחר לגמרי ;Dיש לי פה מאוורר 12 ס"מ שעובד על 220 וולט, (החשמל בשקע), וכמות האויר שהוא מוציא פשוט מטורפת ! והוא די שקט....עכשיו, אין לי איפה לשים אותו, ובהתחלה חשבתע מעל המעבד, אבל אני בונה על מערכת קירור המים שתגיע בקרוב....
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים גם אני עובד עם מאוורר [ונטילטור "14 ] כזה כבר חצי שנה ללא שום בעיה הדלתות של המארז פתוחות כל הזמן והמאוורר מקרר את כל המחשב ,זה יעיל לא מרעיש, החיסרון היחיד הוא כניסת אבק פעם ב 3 חודשים אני מנקה עם מברשת גילוח ומשאבת אוויר .אין לך ממה לחשוש.
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מחבר תודה על התגובות את הבעיות ששל הרעש והמקום תשאירו לי אבל אם עוד מישהו יש לו הערות על זה שזה יכול להזיק אז שיגידנ.ב בקשר לאבק אז במקום מברשת אתה יכול להשתמש בספרי לחץ אוויר שמוכרים בבאג ב10 ש"ח שעושה את העבודה או אפילו עםפאן (לשער) הבעיה היחידה שזה מבזר את האבק בכל החדר אם יש לך שם הרבה אבק בתוך המארז
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים ייתכנו מספר שיבושים והאטה בתקשורת בין הרכיבים בגלל הגלים האלקטרומגנטיים של המאוורר,אם אתה רואה את זה כפיתרון, אתה צריך לחשוב גם על החסרונות - האטה (אמנם מינימלית) רעש (בייחוד של כל האויר שפוגע בחלקי המארז ומוחזר חזרה) מקום פיזי למאוורר על-יד המארז, כך שכל פעם שתרצה לפתוח את המארז אתה תסתבך עם המאוורר....אני חושב שלמי שכבר יש מאווררים סטנדרטים למחשב לא זקוק להחליף אותם.יש דברים ממש מיותרים, למשל מי שמקרר את הדיסק הקשיח.... למה ?!?!?!? הוא בקושי מתחמם ! וזה בכלל לא מפריע לו.... תאמינו לי...שטויות. ההארד דיסק שלי נעשה לפעמים כל כך חם עד שאי אפשר לגעת בצ'יפים שלו.
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מחבר ייתכנו מספר שיבושים והאטה בתקשורת בין הרכיבים בגלל הגלים האלקטרומגנטיים של המאוורר,אם אתה רואה את זה כפיתרון, אתה צריך לחשוב גם על החסרונות - האטה (אמנם מינימלית) רעש (בייחוד של כל האויר שפוגע בחלקי המארז ומוחזר חזרה) מקום פיזי למאוורר על-יד המארז, כך שכל פעם שתרצה לפתוח את המארז אתה תסתבך עם המאוורר....אני חושב שלמי שכבר יש מאווררים סטנדרטים למחשב לא זקוק להחליף אותם.יש דברים ממש מיותרים, למשל מי שמקרר את הדיסק הקשיח.... למה ?!?!?!? הוא בקושי מתחמם ! וזה בכלל לא מפריע לו.... תאמינו לי...שטויות. ההארד דיסק שלי נעשה לפעמים כל כך חם עד שאי אפשר לגעת בצ'יפים שלו.גם אצלי הוא מתחממם ממש עד שהיא אפשר לגעת בו כברפעם רציתי להוציא ואתו לחבר והוא היה כלכך חם עד שהיה אפשר לטגן עליו חביתה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.