עבור לתוכן

חשבת להפיל [תינוק] ? חשבתם [זוג] להפיל? אחרי שתראו אז... תחליטו .

Featured Replies

פורסם

http://www.ayalla.net/modules.php?name=live-media&file=cadena&si=זמיר&tv=checked&radio=checked&vod=checked&sf=checked&cadena=293

לראות עד.דד..דדד הסוף.

בלי תגובות מיותרות חברים. כל אדם טוב שידע את זה ושיראה את זה. לכל אחד זה יכול לקרות . תהנו...

לילה טוב . אל תכנסו לקישור ישר . תעתיקו אותו ואז תכנסו בדף חדש.

פורסם

אבא שלך יראה סרט של שעה וארבעים דקות! :screwy:

LOL :P:lol:

פורסם
  • מחבר

אבא שלך יראה סרט של שעה וארבעים דקות! :screwy:

LOL :P:lol:

חחחחחחח . זה נושא לגבי ההפלות. אפילו שזה שעה וחצי זה שווה צפייה.

פורסם

ראיתי על זמה זה

איזה רב זמיר מרצה לך על כך שאסור להפיל תינוק כי הוא נמצא ברמה וחנית הרבה יותר גבוהה מאיתנו בני האדם ושהוא יודע שם בפנים בתוך הרחם את כל התורה והחכמה שבעולם ושכל בני האדם בפנים בנפש מתגעגעים לרחם של אמא.

בלה בלה בלה.

אם יש חשש לתינוק דאון או עם תסמונת כלשהי, מפילים.

אני לא רוצה אפילו לחשוב על סיכוי שיהיה לי תינוק דאון או אוטיסט או נכה מלידה או עיוור או חרש או משהו כזה חס וחלילה!

פורסם
  • מחבר

ראיתי על זמה זה

איזה רב זמיר מרצה לך על כך שאסור להפיל תינוק כי הוא נמצא ברמה וחנית הרבה יותר גבוהה מאיתנו בני האדם ושהוא יודע שם בפנים בתוך הרחם את כל התורה והחכמה שבעולם ושכל בני האדם בפנים בנפש מתגעגעים לרחם של אמא.

בלה בלה בלה.

אם יש חשש לתינוק דאון או עם תסמונת כלשהי, מפילים.

אני לא רוצה אפילו לחשוב על סיכוי שיהיה לי תינוק דאון או אוטיסט או נכה מלידה או עיוור או חרש או משהו כזה חס וחלילה!

אל תדבר שטויות אחי. זה לא קשור כאן רק תורה ורבנים. . רואים שלא ראית עד הסוף. קודם לראות עד הסוף ואז להגיב.

פורסם

איזה מזל שאנו חיים בתקופה שכבר לא צריך (וגם לא רצוי) להקשיב לרבנים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה שרואים רב ישר :s07: קופצים מדוע? בבקשה לא לשלוח תגובות לגבי רבנים וכדומה. סך הכל אישה שיש לה ספק בהפלה אני מציע לה לראות את הסרט הזה. זה הכל.

ואני מתחיל להבין שאני צריך לכתוב סרט זה לצפייה מעל גיל 20 . למה מתחת לזה לא מבינים כלום.

פורסם

לא ראיתי, אבל בקשר לנושא:...

הייתי רוצה לראות אותך אומר את זה אחרי שהיית רואה איזה תינוקות חרדים מוכנים להביא לעולם.

ד"א, מבחינת היהדות אין פה שום קשר לחסד, הכל עניין של הלכה; אם מישהו נמנע מלעשות הפלה בגלל רגשותיו בנושא או עקב לבטים מוסריים, הוא לא עושה את זה בגלל עמדת הדת בנושא. (חשוב על זה.)

פורסם

אני לא מבין למה שרואים רב ישר :s07: קופצים מדוע? בבקשה לא לשלוח תגובות לגבי רבנים וכדומה. סך הכל אישה שיש לה ספק בהפלה אני מציע לה לראות את הסרט הזה. זה הכל.

ואני מתחיל להבין שאני צריך לכתוב סרט זה לצפייה מעל גיל 20 . למה מתחת לזה לא מבינים כלום.

למה ישר קופצים.. כנראה כי אנחנו יודעים בדיוק מה הוא הולך להגיד (כי בוא נודה בזה, לא השתנה כלום כבר 1000 שנה בהרצאות האלו) וכי הדברים שהוא הולך להגיד זה לרוב הטפות מוסר שלא מעניינות ולא מחדשות שום דבר...

ועוד דבר, מצאת לך מקום לפרסם את הסרט הזה :s07:

פורסם

אני בעד הפלות, נמאס כבר מילדים צווחניים שגדלים והופכים למבוגרים צווחניים שעוקפים וחותכים אותי בכביש.

נשבר הזין.

למה אני צריך לסבול בגלל שאיזה זוג התקמצנו על 5 ש"ח לקונדום?

פורסם

^^

הזכרתה לי את הקליפ הזה

פורסם

הדתי התורן מוזמן למצוא את מכונת הזמן שתחזיר אותו הביתה, לימי הביניים. :-*

למה לזהם את הפורום בזבל הזה, דחוף את הפעילות המיסיונרית שלך למקום אחר (רמז, למקום שבו השמש לא זורחת ).

תודה מראש. :hi:

פורסם
  • מחבר

כל אלה שלא רואים מגיבים זה הבעיה. מי בכלל מדבר על תורה מי ? ימפגרים . סך הכל הסרט מראה שגם לתינוק זה דבר חי כמוני וכמוך וגם יש הרבה פרופסורים בדעה הזאת שבדקו לעומק [מראים בסרט]. אבל אתם לא מוכנים לראות עד הסוף. אתם חושבים זה הרצאה על דת או חזרה בתשובה. אתם טיפשים ומטומטמים . ואל תגיבו אם זה לא מעניין אותכם מבינים? רק מי שראה יגיב .

ואני בכלל לא דתי. אבל הראש שלכם סתום :bash:

פורסם

כל אלה שלא רואים מגיבים זה הבעיה. מי בכלל מדבר על תורה מי ? ימפגרים . סך הכל הסרט מראה שגם לתינוק זה דבר חי כמוני וכמוך וגם יש הרבה פרופסורים בדעה הזאת שבדקו לעומק [מראים בסרט]. אבל אתם לא מוכנים לראות עד הסוף. אתם חושבים זה הרצאה על דת או חזרה בתשובה. אתם טיפשים ומטומטמים . ואל תגיבו אם זה לא מעניין אותכם מבינים? רק מי שראה יגיב .

ואני בכלל לא דתי. אבל הראש שלכם סתום :bash:

מר אלוהי הפורומים שמחליט מי יגיב, שלום

אני ראיתי והסרט שלך מעפאן.

עריכה: מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שממירה מ - wmv ל mp3 ?

אני רוצה להעביר את ההרצאות של הרבנים לרכב.

פורסם

לא תומך בהפלות, עוד יותר לא תומך בדתיים מפגרים שמתרצים את זה עם שטיות במיץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים