פורסם 2003 במרץ 1622 שנים האם יש אפשרות לשנות את את המכפלה של המעבד מן ה-bios או שרק מהלוח?בלוח שלי ישנם 6 מתגים לשינוי מכפלה, ובלוחות אחרים (גם ga-7vax)יש 5 מתגים, משהו מכיר את התופעה?
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים גם אני פתחתי תרד' כזה שניקרא [ האם G7AVXP פותח מכפלה ] מהתשובות שקיבלתי לא ניתן ללמוד הרבה.שלחתי לחברים בפורום הודעות אישיות ולא קיבלתי תשובה. מאכזב
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים פתחתי מכפלה בשתי לוחות 7VAXP שונים שעברו אצלי ה VAX דומה מאוד ואני די בטוח שאפשר לפתוח גם בו. (TBRED B)
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים בוקר טוב..בשום לוח של גיגהקראפ (עד כמה שאני יודע) אי אפשר לשנות מכפלה מהביוס (או על ידי תוכנה, למרות שכביכול זה מופיע בתוכנה שלהם)
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים פתחתי מכפלה בשתי לוחות 7VAXP שונים שעברו אצלי ה VAX דומה מאוד ואני די בטוח שאפשר לפתוח גם בו. (TBRED B) IDO תוכל לפרט איך עושם את זה
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים ה TBRED B בא פתוח.. ה VAXP רק משנה את המכפלה! כנראה אין לך TBRED B...אני אישית לא שיניתי כלום בלוח כדי שיפתח את המכפלה... רק משנים את ה DIP SWITCHES של המכפלה על הלוח וזהו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.