עבור לתוכן

איזה מעבד הכי חדש ניתן להרכיב על הלוח הזה (כן, אני יודע שזה ישן)> asus p4s533-vm

Featured Replies

פורסם

הנה הצילום של של המידע על הלוח מאוורסט

[attachment deleted by admin]

פורסם

מעבד פנטיום 4 סוקט 478 מהירות מקסימלית 2.53 גיגה

פורסם

תשמע אני אישית לא הייתי משקיע במחשב ישן

רוב החנויות לא מחזיקות מעבדים כאלה ולכן הם יקרים , לא מיצריים אותם יותר

תשאר ככה עדיף וכיהיה לך 1200 שקל מיותרים תביא מחשב פיגוז חדש

פורסם
  • מחבר

אני קניתי מחשב חדש לא מזמן. אני נותן את המחשב הישן למישהו אבל אם אפשר להחליף את המעבד הישן ב-200 שקל (פחות או יותר) וכך להמהיר את המחשב אז למה לא?

לא נורא, נשמע תגובות של אנשים אחרים.

תודה לך בכל זאת

פורסם

סבבה , מה שהתכוונתי , עדיף לחפש ביד שנייה ;)

פורסם
  • מחבר

נו, מישהו נוסף יכול לעזור בסוגיה?

פורסם

קודם כל אני מוצא את זה קצת מגוחך שאתה שואל על שדרוג המעבד ואפילו לא אמרתה מה המעבד הנוכחי

דבר שני כל הרעיון מגוחך לגמרי,מילא הייתה אומר "אני משדרג תמחשב כדי שאני יהנה מביצועים קצת יותר טובים"

אבל זה לא המצב ,קניתה מחשב חדש ואתה אומר "אני נותן תמחשב הישן ורוצה לשדרג אותו קצת שהבנאדם יהנה יותר"

זה כבר מגוחך לגמרי

פורסם
  • מחבר

מה מגוחך? אותו אדם הוא קרוב משפחה שאני אוהב והוא לא מבין במחשבים. המעבד שיש הוא 1.8 ואני זוכר שזה היה מאוד איטי.

אם יש לך מה להוסיף-אתה מוזמן. אם לא אז עדיף שלא

פורסם

ידידי היקר,

רציתי להגיד לך, שמעבד 1.8 זה מעבד כמובן שאין מה לדבר ישן נושן ויחסית למעבדים כיום איטי כמובן,

אבל שוב הכל קשור מה אתה מחפש להשיג מהמחשב, ואם אתה מדבר על איטיות...תדע האיטיות אני מאמין לא נובעת במיוחד מהמעבד אלא או הזכרונות (אין מספיק) או ארדיסק ישן (שבקושי שורד ומאט את המערכת כולה)

תן לי תמפרט של המחשב ואשמח לעזור לך בהיכן ניתן יהיה ל"שפר" את המחשב במהירותו.

פורסם
  • מחבר

יש בו 2 זכרונות: 512 ו-256M. המהירות של הנמוך היא 200 והגבוה 330, כך שהמהירות הכללית היא 200 אם אני זוכר נכון. אני לא זוכר באיזה מהירות הלוח בנוי.

הדיסק הוא WD 40G ATA 100

פורסם

דבר ראשון ולפני הכל, תנסה את הארדיסק...פורמט מלא + התקנת XP SP2 (או ויסטה - ממליץ XP),

לאחר מכן תתקין אך ורק את התוכנות שדוד שלך צריך (אופיס, אינטרנט, תוכנות..וכ'ו...) - אני מבטיח אחרי הפורמט וההתקנה של כל מה שצריך אתה תראה שיפור עצום.

כמובן שאל תצפה אפילו מהמחשב להריץ משחקים ברמה גבוה...הוא יצליח להריץ לך ברמה בינונית - (אם יש כרטיס מסך סביר)

משחקים מלפני שנתיים שלוש בצורה נחמדה (שוב קשור למה אתה-דוד שלך רגילים מבחינת משחקים והאם המחשב ישמש לנ"ל בכלל).

דבר שני, איווור המארז בצורה טובה (כניסת אוויר ויציאת אוויר) + ממליץ על מאוורר על הארדיסק

(מכיוון שהוא ישן וככול שיהיה מקורר יותר הוא יעבוד בצורה טובה יותר).

דבר שלישי, OC שיתן לך שיפור כמובן....לא ברמות אסטרונומיות אבל ברמה נחמדה שגם יתרום למחשב לעבוד בצורה מהירה יותר.

אפשר להוסיף קירור יותר מתקדם למעבד שלך (מראש אני אומר שלא מתשלם ולא כדאי לקנות כי המעבד ישן...וגם לפי הבנתי המחשב לא מיועד ליותר מידי אז חבל).

באופן כללי...אם תלך אחרי ההוראות האלו, המחשב יעבוד בצורה טובה :)

מקווה שעזרתי, ואם אתה צריך עוד עזרה/הצעות אשמח לעזור.

פורסם
  • מחבר

מה זה "תנסה את ההארד דיסק"? הוא בסדר גמור ומותקן עליו XP. זכור לי שגם לאחר פירמוטים הוא לא עבר מהר יחסית מלפני הפירמוט. אבל נניח ואני אפרמט אז תוך שבוע הוא שוב יהיה מלא ב"שטויות" שיאטו אותו. לכן אני חושב צריך משהו שיהיה חזק באופן טבעי ולא מהירות זמנית.

תשמע, במקום שהמחשב יהיה בזבל או במחסן החלטתי לתת אותו לקרוב שלי. אם צריך להתחיל לקנות כרטיסים, להתקין XP מחדש ומאווררים אז כבר עדיף לקנות מחשב חדש ב-1000 שקל.

יש משהו לעשות בסכום מקסימלי של 350 שקל?

פורסם

תשמע...מחשב זה לא מקום לזרוק זבל..וכמו שתארת את זה....

המחשב בשבילך/דוד שלך הוא זבל אם אחרי שבוע המחשב "יתמלא בשטויות ויהיה איטי שוב"...אבל זה עיניינך בסופו של דבר.

יש שלך המלצה לOC.

במידה ואתה לא רוצה אתה יכול לקנות מעבד יד שנייה בטריידסנטר 2.6, 2.8, 3.0 ... תחפש את המעבד החזק ביותר שהלוח שלך תומך בו ותקנה..לא צריך לעלות יותר מ-100-150 (אם אנחנו מדברים על סוקט 478..).

בנוסף אתה יכול לקנות סטיק של 512 נוסף (יד שניה) ב-100-150 שקל.

בדיוק התקציב שהבאת ואפילו חסכתי לך מעט.

פורסם
  • מחבר

...תחפש את המעבד החזק ביותר שהלוח שלך תומך בו

אין לי בעיה לקנות. רק תגידו איזה דגמים בדיוק. ז"א את שמם המלא שאדע מה לקנות. זה הרי מה שביקשתי מלכתחילה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים