עבור לתוכן

צריך המלצה לעכבר BT\אלחוטי לנייד תקציב גמיש

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,צריך את המלצותיכם.

עקב שימושי הרב בלפטופ,אני מחפש לשדרג את חווית השימוש בעכבר(את האמת מאסתי בTARGUS האדום שיש לי).

אני מחפש עכבר קטן ונוח לשימושים פשוטים(לא לגיימרים) כיאה לעכבר שאמור להיות מיועד ללפטופ.

מאוד נדלקתי על עכברי הBT,הבעייה שממה שראיתי בזאפ קיימים סה"כ 7 שאולי רק 3 באים בחשבון משיקולי תקציב ועיצוב - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB27504=187015

עכשיו עכבר אלחוטי יכול לבוא בחשבון,אבל כאופציה של חוסר ברירה עקב אי מציאת משהו מתאים BT.

לא כ"כ הבנתי את ההבדלים בין חיישן אופטי ללייזר ואת כל הקומבינות השונות שיש לאלחוטי עם בטריות,משדר וכדו'.

אני לא אוהב את עניין המשדר שצריך לתקוע בצד של הלפטופ ע"מ להפעיל את העכבר האלחוטי.

כמו שכתבתי אני מעדיף את הBT עקב אי צורך במשדרים או דברים דומים..השאלה שלי האם מבחינת תפעול הוא נוח לשימוש,האם לאחר הגדרה ראשונית בתור התקן BT הוא עובד לבד עם כל הפעלה של המחשב?האם צריכים להפעיל אותו בצורה ידנית דרך תוכנה?האם הוא מפריע מבחינת קליטה?האם הוא מסוכן בריאותית בתור BT(אנחנו יודעים כמה "בטוחות" האוזניות האלחוטיות).האם יש היצע יותר גדול של עכברי BT בשוק מאשר מה שמופיע בזאפ?

מבחינת תקציב אני כרגע די גמיש(כמובן שלא צריך להגזים ולקנות עכבר ב600)אני פשוט אגבש את הסכום לאחר שאני אראה את ההמלצות.

אז קדימה חבר'ס,מחכה להמלצות.

פורסם

לי יש את ה V270, עכבר מדהים, פועל נפלא עם כל מחשב.

סוללות (AA) מחזיקות ל4-6 חודשים, באמת שאני ממש מרוצה ממנו.

קטן, לא כבד, נוח (אם כי לא אורגונומי מידי), מאוד איכותי.

לגבי שאר השאלות שלך:

כן, העכבר עובד אוטומטית לאחר ההגדרה הראשונית (אלא אם אתה מגדיר אותו למחשב אחר).

תקן הBT לא מפריע לכלום מבחינת קליטה.

הוא לא מסוכן בריאותית (הפלאפון שלך מסוכן ממנו פי 1000 בהגדרה של עוצמת קרינת רדיו).

אין היצע גדול מדי לעכברים אלו.

המחיר של ה V270 לא גבוה בכלל (הוא מצויין).

הטווח של הBT הוא 10-12 מטרים אך הוא הרבה יותר עוצמתי מהאלחוטי הרגיל (ניתן לעבוד מהמיטה).

בכל מקרה תהנה. ;)

פורסם
  • מחבר

אחלה.תודה.

אתה עובד בV270 עם לפטופ או מחשב נייח?

ראיתי לגבי המחיר שלו חנות אחת מוכרת ב180 ואחרת ב310.... :nixweiss:

אתה מדבר על סוללות AA רגילות,נכון?לא נטענות או משהו מיוחד?

יש הבדל בינו לבין עכבר אלחוטי חוץ מזה שהBT עובד ללא משדר בUSB?

מה ההבדל בין חיישן אופטי ללייזר?

יש איזשהו חסרון בולט בשילוב של עכבר עם BT?(או האם יש סיבה מדוע ההיצע מאוד קטן,במיוחד ללפטופים שרוב החדשים המודרניים מצויידים כבר בBT)

תודה.

**עריכה**

קראתי את המפרט שלו ושמתי לב שויסטה לא מופיעה במע' הפעלה נתמכות..מישהו יכול לעדכן לגבי זה?

פורסם

אני עובד איתו בשני לפטופים, אחד עם XP והשני עם מערכת הפעלה MAC OS X (ככה שאני לא חושב לשויסטה יהיו בעיות)

אם כי אני חושב שאם אתה מתכוון לעבור לויסטה זו כנראה תהיה הבעיה הקטנה ביותר שלך :lol:

אני קניתי אותו לפני שנה בארה"ב ב 30$ ככה שאני לא יודע כמה הוא עולה פה עכשיו.

שתי סוללות AA רגילות (אפשר גם נטענות, אני חושב שמיותר).

אני לא מוצא שום חסרון בעכבר הזה (אל מול האחרים).

לפי דעתי המפרט שמופיע באתר של LOGITECH פשוט ישן כיוון שמדובר בדגם לא חדש ולכן לא מצויין ויסטה.

לעכבר הזה יש חיישן אופטי, אלא אם אתה גראפיקאי או גיימר, חיישן הלייזר לא חיוני לך (הוא גם מקפיץ את המחיר בהרבה).

מקווה שעזרתי ;)

פורסם
  • מחבר

אחלה זן מסטר..עזרת לי מאוד.

סה"כ מאוד חשוב לי גם אחיזה נוחה של העכבר,אני אנסה למצוא אותו באיזשהיא תצוגה כדי "לגשש" אצלו...

לגבי הויסטה,יש לי פשוט לפטופ עם ויסטה,די חזק,אני מאמין שעם XP הוא יעבוד יותר חזק.

אם למישהו יש המלצות אחרות - כולי אוזן.

קשה לי להבין למה באמת לא משקיעים בתחום הזה של BT ומשקיעים בכל מיני עכברים אלחוטיים עם משדרים שתקועים בצד של הלפטופ.

פורסם

מסתבר שLOGITECH כן משקיעה בתחום, פשוט אין לו מספיק ביקוש בארץ.

והV270 כן תומך בויסטה -

http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/174&cl=roeu,en

בכל מקרה, מה שלא תחליט, בהצלחה ;)

אם תחליט ללכת על אלחוטי, אני ממליץ על ה-VX של LOGITECH.

פורסם
  • מחבר

תודה. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים