עבור לתוכן

בעייה במודם! לא מסתנכרן לאחר מעבר לחיבור עם מרכזיה! תודה!

Featured Replies

פורסם

אהלן, האמת זה בעיה אצל ידידה שלי לא אצלי... בכל מקרה עד היום המחשב והמודם(שהוא גם נתב רשת אלחוטי) היה מחובר במרתף ישירות לנקודה בקיר והוא הסתנכרן וחובר עם כבר רשת למחשב שלידו הוא היה ובצורה אלחוטית למחשב נייד בסלון... הכל עבד כמו שצריך עד שלפני כמה ימים המחשב עבר לקומה למעלה ושם הנקודות בקיר מחוברות כולן למרכזיה בבית(אחת כזאת שכדי לקבל קו חוץ צריך לחייג 9... כמו בעסקים וכאלה) והמודם לא מצליח להסתנכרן בכלל... ככה שאני לא יכול אפילו לחייג... אני זוכר שפעם היה אפשר לקבוע את המספר לחיוג והייתי עושה 9 ואחרי את המספר אבל במצב הזה אין לי שמץ מה אני עושה...

נכנסתי להגדרות של הנתב עצמו שמחובר למחשב ויש לי שם את היוזר והסיסמא לחיוג וכל מיני הגדרות אבל לא מצאתי שם משו שקשור למרכזיה ולמספר לחיוג כדי לקבל קו חוץ... אז אם מישו יכול לעזור לי אני ישמח!! תודה!!

נ.ב.

עשיתי חיפוש לפני ולא מצאתי שומדבר שעזר לי אז אם כבר ענו על שאלה כזאת אני מתנצל מראש : )

פורסם

אין אפשרות להסתנכרן דרך מרכזיה.

המודם זקוק לקו רציף וקבוע.

אם היית יכול להגיד במרכזיה שקע "פתוח" (לא צריך ללחוץ 9 לקבלת קו) אז אולי זה היה עובד, אבל

אם יש שקע יעודי לאינטרנט בבית והוא משתמש באותו קו שגם המרכזיה משתמשת אז זה אומר שהותקן שקע עוקף מרכזיה, כלומר רק השקע בו היה מחובר המודם עד עכשיו יהיה שמיש להתחברות עם המודם. שאר השקעים יהיו על המרכזיה או בצד "הלא נכון" של הפילטר המרכזי (מה שמפריד את הקו מהמרכזיה לשימוש האינטרנט).

אם אתם רוצים לשנות את השקע לאינטרנט בבית אפשר להתקשר לבזק ולהזמין טכנאי, הפרוצדורה תעלה 99 שקל.

פורסם
  • מחבר

תודה!!!

וכדי להיות בטוח שהבנתי. אתה בעצם אומר שהמודם לא יודע לבצע את הפרוצדורה הזאת של קו חוץ והוא צריך קו בעצם ישיר החוצה כדי שיהיה רצוף ובלי מרכזיות וכאלה באמצע נכון? וצריך להזמין טכנאי שבעצם יחבר את הנקודה הזאת ישיר לנקודה מחוץ לבית ולא דרך המרכזיה(כלומר לעקוף את המרכזיה)?!

פורסם

זה לא בדיוק קו מבחוץ, יש שקע מרכזי, אבל פרט לזה מה שאמרת נכון לגמרי.

מ קווה שעזרתי :)

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שהתכוונתי... לא קו מבחוץ. אותו קו פשוט לעקוף את המרכזיה...

וכן בטח שעזרת ענית לי בדיוק על השאלה וגם הבנתי בדיוק למה אי אפשר לבקש יותר מזה(אלא אם בא לך לקפוץ גם לעשות את הפרוצדורה :silly:)...

אז המון תודה!!!

פורסם

אפשר לחבר יש לקורונה במקום למרכזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים