עבור לתוכן

העברת קלטות MiniDV למחשב באיכות המירבית, איזה כרטיס טלוויזיה כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום... ברשותי מסרטת DCP-PC100E Digital Handycam מתוצרת סוני שבעזרתה הסרטתי מספר קלטות MiniDV (את כל ה- 60 דקות). המצלמה מציעה חיבור S-Video, DV in/out ו- AudioVideo. הבנתי שבשביל שאני אעביר את הקלטות למחשב דרך המצלמה, אני צריך כרטיס טלוויזיה, והחיבור הכי איכותי לעשות את זה יהיה S-Video. האם זה נכון?

אם כך, מה הכרטיס טלוויזיה המומלץ? (האיכות היא מקום ראשון, מהירות זה לא שיקול). תקציב: אין.

תודה מראש!

פורסם

אמור לך להיות גם יציאת FIREWIRE, אם יש לך כניסת פיירוייר במחשב אז אתה צריך לקנות קבל פיירוייר ולחבר , לפתוח תוכנת עריכה ולדגום את הוידאו.

בשיטה הזאת אתה בעצם לא מאבד שום איכות.

פורסם
  • מחבר

היציאת FireWire היא רק לכרטיס זכרון, שאיתו אפשר לקחת רק תמונות סטילס (במצלמה הזו).

פורסם

היציאת FireWire היא רק לכרטיס זכרון, שאיתו אפשר לקחת רק תמונות סטילס (במצלמה הזו).

לפי דעתי אתה טועה.

אני חושב שיש התפריט הגדרות שם אפשרות להפוך את זה לסטרימר או משהו בסגנון...

תוכנה מומלצת: יוליד.

פורסם

מה גורם לך לחשוב שמכיוון שאפשר "לקחת" תמונות סטילס מהכרטיס אי אפשר גם לדגום את הוידאו מהקלטת.

בדקתי ולמצלמה יש יציאת פיירוייר, עכשיו כל מה שנשאר לך לעשות זה לבחור תוכנה שדרכה תתגום את הוידאו. אני משתמש בפרמייר, אין ממש משמעות בשבילך מבחינת איכות באיזה תוכנה תשתמש (נראה לי שאפילו בנרו או MOVIE MAKER ?אפשר) .

אם פרמייר יופיע בנס על מחשבך אני יכול להדריך אותך זה ממש פשוט, שני לחיצות עכבר.

אם אתה מסתבך או אין לך כניסת פיירוייר או כבל וזה משהו חד פעמי אולי כבר ישתלם לך להיכנס לחנות צילום עם הקלטת לשלם 70 ש"ח +- ולסגור עניין ככה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז קניתי כבל פיירווייר 6פינים-4פינים, חיברתי אותו למחשב ולמצלמה. מה עכשיו?

איפה האפשרות להשתמש במצלמה כסטרימר? תודה...

פורסם

אתה צריך תוכנה שמפשרת לכידת וידאו, תבחר אחת לא משנה איזה יש מלא תריץ חיפוש בגוגל

אגב כשאתה מחבר את המצלמה למחשב ומעביר למצב VCR האם המחשב מזהה את המצלמה?

פורסם

אני חושב שהמצב הזה מדבר על חיבור המצלמה ליציאת הוידאו ע"י RCA ובכל למחשב ולעשות ממנה מעין כרטיס לכידה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים