עבור לתוכן

אייפוד וידאו מול אייפוד קלאסיק?

Featured Replies

פורסם

אני ממש לא אומר שהאיפוד משתלם, אבל לאנשים מסויים הוא המכשיר המתאים ביותר.

• תגובות 39
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף אחד לא מבין כמה טוב האייפוד עד שהוא משתמש בו

פורסם

לא בא לי יותר מידי להכנס לויכוח הזה שוב אבל שיהיה...

ממשק - נגנב מקריאטיב.

עברית - קיים בהרבה נגנים חדשים ובחינם.

גלגל - זה נחמד אבל יש כמה חסרונות: אי אפשר לשלוט מהכיס, לא מדוייק וצריך לעבוד קשה מידי בשביל פעולה פשוטה כמו להגביר ולהנמיך את הווליום.

נפח - צודק, זה יחודי לאיפוד בקטגוריה הזו. אני לא בטוח שזה מפצה על החסרונות.

אביזרים(למקרה שמישהו יעלה את זה) - השוק העצום של אביזרים תואמי איפוד הוא תוצאה ישירה של מחסור בפיטצ'רים בנגן עצמו.נמרוד, זה לא כל הסיפור.

אני לא רוצה לכתוב פה את הכל אבל אני בטוח שאם זה היה קורה כמה חודשים לפני ובנסיבות שונות השדרוג הזה לא היה מתרחש.

ממשק גנוב? שיהיה למי זה משנה חוץ מלפאנבויס ואנשים שאוהבים להתווכח בפורומים? :kopfpatsch: ללא ספק הממשק של IPOD יותר טוב.

עברית? באיזה נגן HD נוסף בדיוק יש עברית?

בתור מי שמשתמש בתוכנה לסנכרן את הנגן - זה הרבה הרבה יותר טוב מתיקיות. אם אתה לא יקה ממדרגה ראשונה סינכרון של תוכנה עובד הרבה הרבה יותר טוב.

ואל תשכח שהIPOD הדקיק נראה הרבה יותר טוב מהלבנה של קריאטיב שהופסק ייצורה...

ולשאלה המקורית - אישית הייתי מוסיף את הZUNE החדש. מסך 3.2 אינץ'(עשרות אחזוים גדול יותר מהIPOD בשטח מסך), 80 ג'יגה, סינכרון אלחוטי דרך WIFI, ככל הנראה מחיר זול יותר.

פורסם

אבל אתה עדיין חמוד :-*

וכמו שאמרתי, היחוד של האיפוד זה כנראה הנפח ןזהן כי אם תסתכל על נגנים אחרים - יש להם רדיו, אפשרות הקלטה ועוד מלא דברים שגם באיפוד יש אבל צריך לקנות אביזרים במאות שקלים כדי להנות מהם, זה ממש חבל ושטותי

אני רוצה שתענה בכנות - כמה פעמים מאז רכישת הנגן השתמשת ברדיו או אפשרות הקלטה? אני בדיוק פעם אחת אחרי הרכישה במטרה לבדוק את איכות הקליטה.

פורסם

עברית? באיזה נגן HD נוסף בדיוק יש עברית?

ל A2 והוא אפילו תומך בכתוביות

אולי גם לD2 ויש עוד כמה, אני לא מתמצא בנושא

אני רוצה שתענה בכנות - כמה פעמים מאז רכישת הנגן השתמשת ברדיו או אפשרות הקלטה? אני בדיוק פעם אחת אחרי הרכישה במטרה לבדוק את איכות הקליטה.

לא יצא לי לשמוע רדיו יותר מדי כי אני כרגע לא משתמש בנגן עם רדיו, אני משתמש באיפוד ולא אמרתי שזה רע שאין לו איפוד, אמרתי שהתוכנה של האיפוד כן תומכת בזה אבל הקטע שכדי לנצל את זה אני צריך להשקיע מאות שקלים ... זה ביזיון ואתה לא יכול להגיד שלא. בידיוק כמו עם החיבור לטלוויזיה, צריך לקנות כבלים\דוק מאד יקרים בשביל אפשרות בסיסית כזו (ובכלל, מה שאפל עשתה עם הנגנים החדשים שצריך צ'יפ מיוחד זה מקומם ביותר)

פורסם

(ובכלל, מה שאפל עשתה עם הנגנים החדשים שצריך צ'יפ מיוחד זה מקומם ביותר)

אתה יכול להרחיב בנושא? איזה ציפ'? מה השימושים שלו?

פורסם

צ'יפ שקיים רק בדוקים החדשים של אפל\ דוקים יקרים שמונע ממך להציג וידיאו בדוקים בלי הציפ הזה.

מה השימושים? להוציא ממך עוד כסף, כמובן ...

הנה לינק http://hebrew-ipod.blogspot.com/2007/09/blog-post_07.html למקרה שאתה לא מאמין לי (וזה בא מאתר של פאןבוי של אפל)

פורסם

ל A2 והוא אפילו תומך בכתוביות

אולי גם לD2 ויש עוד כמה, אני לא מתמצא בנושא

A2 הוא נגן וידאו שנותן חווית וידיאו מעולה, אך חוויות המוזיקה שלו היא בינונית ומטה. אני מכיר שני בעלי A2 ולשניהם יש נגני מוזיקה נפרדים.

לD2 אין HD

פורסם

זה לא משנה, הוא הציג את האיפוד כנגן היחיד התומך בעברית (וגם זה בצורה מכוערת) ואני רק הראתי שיש אחרים

פורסם

בקטגוריה שלו, הוא אחד היחידים. זה לא שיש מגוון כה עצום לתומכי עברית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים