עבור לתוכן

אייפוד וידאו מול אייפוד קלאסיק?

Featured Replies

פורסם

אחרי ששמעתי את המילה IPOD קיבלתי בחילה, אין טעם לקנות מכשיר נכה כשיש כל כך הרבה מכשירים טובים בשוק

• תגובות 39
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה טועה, על הממשק והתמיכה בעברית אין שום נגן שיכול להתחרות באיפוד.

שאני קניתי את שלי, עשיתי בדיקה מעמיקה (ניתן לראות במספר תראדים שפתחתי בעבר) ולמרות חסרונות האיפוד יש לו גם יתרונות.

אז די סתם לפסול מכשירים, לכל אדם המכשיר המתאים לו.

פורסם

מה לעשות שלאנשים פה בפורום ובכלל בקהילות המחשבים יש נטייה לחבב את האנדרדוג - ואפל זה הדבר הכי רחוק מאנדרדוג שקיים בתחום הנגנים.

פורסם

מסכים איתך, אין שום קשר לזה שהנגן מסורס.

פורסם

נכון הנגן מסורס, אבל לאנשים מסויימים (אני חלק מהם..) הסירוסים האלו לא משמעותיים, ולעומת זאת יתרונות המכשיר דווקא כן.

אתה לא יכול להגיד שהנגן הגי משתלם הוא דווקא הנגן שהכי מתאים לי או למישהו אחר, כל אחד וצרכים\רצונות שלו.

פורסם

תן לי יתרון אחד שיש לנגן

ומה הקשר לעברית? אם כבר הנגנים של סאנדיסק ואולי חלק משל IAUDIO תומכים טוב בעברית, באיפוד זה סתם בלאגן שלם

פורסם

איזה באלגן? 50 שקל, והכל "פיקס"..

ואני אתן לך יותר מאחד: 80gb, ממשק, touchwheel, itunes, עברית, מעבדות בארץ, גודל..

אלו לפחות היתרונות בשבילי..

פורסם

לא ידעתי על זה, בכל מיקרה לי הכל עובד מצויין עם התוכנה (טפו טפו טפו..).

פורסם

איזה באלגן? 50 שקל, והכל "פיקס"..

ואני אתן לך יותר מאחד: 80gb, ממשק, touchwheel, itunes, עברית, מעבדות בארץ, גודל..

אלו לפחות היתרונות בשבילי..

ITUNES זה ממש לא יתרון!!!!!!!! זה אחת הסיבות הגדולות שלא קניתי אייפוד.

אני משתמש בCOWON IAUDIO X5L והוא פשוט עובד כארדדיסק נייד, אני משסר את המוסיקה שלי לפי תיקיות שאני בוחר, בלי תוכנה מעצבנת כקישור בין המכשיר למחשב.

אין לו עברית אבל אפשר לסדר גם את זה, אבל לי זה לא ממש מזיז, אני לא שומע הרבה ישראלי

ולעומת האיפוד הוא הרבה יותר טוב לדעתי, גם יש לו בטרייה שמחזיקה בכייף 35 שעות.

חוץ ממנו אם אתה ממש חזק בעניין הסרטים יש את ה COWON A2 שהוא כבר אין מה לדבר! הוא מדהים ביכולות שלו

הוא תומך בכל דבר אפשרי, ומתחבר לכל דבר אפשרי, אתה יכול למשוך קבצים מכל מכשיר אחר, ועוד המון פלוסים שלאייפוד אין.

פורסם

כתבתי שאלו ההיתרונות בשבילי.

בהתחלה גם אני חשבתי שאיטונס זה חסרון, אבל אחרי שימוש קצר התאהבתי בתוכנה. מה גם שעכשיו אוסף המוסיקה שלי הרבה יותר מסודר.

האיפוד יכול גם לשמש ככונן נייד. כרגע אחרי סינון יש לי כ1181 שירים בעברית, בשופ פנים ואופן לא הייתי מוותר עליהם או משנה את שמם ללועזית.

הבטריה מחזיקה 20 שעות, בפועל לא הכי חשוב לי, יש לי אפשרות להטעין כל יום.

בוידאו אני פחות משתמש, מידי פעם רואה סדרות שמשעמם בשיעור או שאני מחכה לאוטובוס.

והA2 יותר גדול פיזית מהאיפוד.

פורסם

מה הקשר מעבדות בארץ? אני מכיר אחד (גיל) שקנה X5 והוא נדפק לו או משהו ובגלל שהיה איזה משהו בבאג אז הם פשוט הביאו לו X5L (שעולה יותר) בחינם ואני לא ממש הייתי סומך על השירות של ידע

איטיונס? סיוט עלי אדמות, גם מגביל מערכת הפעלה וגם סיוט עם עם השירים ובמיוחד עם הסרטים (צריך לקודד לפורמט מסויים ובמקום שהאיטיונס יוכל לעשות את זה [כמו שכל נגן נורמאלי בא עם תוכנה שאפשר לקודד לפרומט שיתאים לו] הוא לא, אתה צריך להתאמץ)

הגלגל הזה ממש נחמד אבל די בעיתי, אני רוב הפעמים די מתקשה להגיע לשיר שאני בוחר (תמיד מגיע אחד מתחת או אחד מעל), במיוחד כשאני בתנועה

80GB? יש מספיק נגנים עם זה

גודל? לא בקיא בזה אבל אני בטוח שיש גם מתחרים בנקודה הזאת.

פורסם

המקרה עם באג מאוד ספציפי, בד"כ ישלחו את המכשיר למעבדה בחו"ל ויקח זמן עד שהמכשיר המתוקן יגיע.

ידע כבר תיקנו מכשיר של חבר שניקנה בNY, לא עשו שום בעיה עם זה. בקרוב יהיו מעבדות מבית iDigital, אני מקווה שהם היו יותר סימפטיים ללקוחות.

שוב, איטונס זה חיסרון לאנשים מסוימים אבל יתרון (די גדול בשבילי) לאנשים אחרים.

אני בקושי צופה בוידאו (אולי שתיים\שלוש פרקים בשבוע) לקודד לMP4 זה שטויות עם המחשבים של היום. שם לקידוד לפני השינה, והבבוקר טוען לאיפוד.

הגלגל זה עניין של התרגלות. לאחר יותר מחצי שנה של שימוש במכשיר אני מצליח להגיע לכל שיר ושיר.

אין הרבה מכשירי 80gb היום, לפחות לא בגודל הזה.

איזה עוד מכשירי 80gb (או יותר) מומלצים היום?

פורסם

לא בא לי יותר מידי להכנס לויכוח הזה שוב אבל שיהיה...

ממשק - נגנב מקריאטיב.

עברית - קיים בהרבה נגנים חדשים ובחינם.

גלגל - זה נחמד אבל יש כמה חסרונות: אי אפשר לשלוט מהכיס, לא מדוייק וצריך לעבוד קשה מידי בשביל פעולה פשוטה כמו להגביר ולהנמיך את הווליום.

נפח - צודק, זה יחודי לאיפוד בקטגוריה הזו. אני לא בטוח שזה מפצה על החסרונות.

אביזרים(למקרה שמישהו יעלה את זה) - השוק העצום של אביזרים תואמי איפוד הוא תוצאה ישירה של מחסור בפיטצ'רים בנגן עצמו.

מה הקשר מעבדות בארץ? אני מכיר אחד (גיל) שקנה X5 והוא נדפק לו או משהו ובגלל שהיה איזה משהו בבאג אז הם פשוט הביאו לו X5L (שעולה יותר) בחינם .

נמרוד, זה לא כל הסיפור.

אני לא רוצה לכתוב פה את הכל אבל אני בטוח שאם זה היה קורה כמה חודשים לפני ובנסיבות שונות השדרוג הזה לא היה מתרחש.

פורסם

אבל אתה עדיין חמוד :-*

וכמו שאמרתי, היחוד של האיפוד זה כנראה הנפח ןזהן כי אם תסתכל על נגנים אחרים - יש להם רדיו, אפשרות הקלטה ועוד מלא דברים שגם באיפוד יש אבל צריך לקנות אביזרים במאות שקלים כדי להנות מהם, זה ממש חבל ושטותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים