עבור לתוכן

מהו השילוב המומלץ ביותר של פיירוול+אנטי וירוס?

Featured Replies

פורסם
:screwy:
פורסם

firewall : COMODO

anti-virus:AVG

פורסם
  • מחבר

תודה,אבל על סמך מה אתה אומר את זה,יש כתבות בנושא או משהו?

פורסם

שאלות בקשר ל-Comodo.

האם באמת יש בו צורך? הפיירול של ה-SP2 לפי דעות רבות מספק.

מה בנוגע לחסימת פורטים וכדומה? הוא מפריע?

והאם אפשר להתקין אותו, לבטל את הפיירוול של ה-SP2 ושלא תבוא הודעה מעצבנת שהמחשב אינו מוגן? :screwy:

פורסם

בהחלט שיש ,הפירוול המובנה של הוינדוס בסיסית ביותר וממש לא מספיקה (חוסמת רק חיבורים נכנסים ולא יוצאים,לא מונעת משום תוכנה לטלפן הביתה)

תראה כמו בכל פירוול צריך להגדיר בהתאם, מומלץ לבטל את הפירוול המובנה כאשר משתמשים בפירוול אמיתי ,ואני לא יודע לגבי ההודעה

כי אני ביטלתי את ה security center מזמן זה הדבר הכי מעצבן שיש,אתה יכול לעצור ולבטל אותו תמידית מ start--run--services.msc

חפש security center ..

פורסם

כל עוד המחשב עובד חלק עם הפיירוול של ה-SP2 ועם אנטיוירוס NOD32,

האם יש צורך ממשי להשתמש בפירוול אחרת כגון ה-Comdo?

:xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שכבר עניתי על זה בתגובתי הקודמת ,הפירוול המובנית מספקת הגנה בסיסית ביותר

פורסם

איך ה-COMODO לעומת ZoneAlarm?

אני לא אהבתי את ZA, הוא יותר מדי מציק וגם לא הצלחתי להתחבר למירק בגללו וכל מיני בעיות כאלה.

הקומודו גם מציק ככה? הוא חוסם דברים כמו מירק וכו'?

פורסם

תסתכל בלינק שהבאתי בתגובתי הראשונה, תראה אם אתה לא יודע להגדיר כמו שצריך

כל פירוול תגרום לך בעיות,

פורסם
  • מחבר

תודה.. :xyxthumbs:

פורסם

אני משתמש זה שנים ב-NOD32 וב-ZoneAlarm, ואני מאוד מרוצה מהם.

לגבי Anti-Adware, עד לא מזמן השתמשתי ב-Ad-Aware SE Personal Edition 1.06. לאחרונה התקנתי Ad-Aware 2007 Professional 7.0.2.1, ושמתי לב שה-Ad-Aware 2007 לאט-לאט אוכל לי את כל הזיכרון, ודי מהר מגיע לשימוש של 400-600MB ויותר של RAM (זליגת זיכרון רצינית). למישהו יש פיתרון לבעיה הזאת, או המלצה ל-Anti-Adware יותר טוב (שפועל בזמן-אמת)?

פורסם

Kaspersky internet security

פורסם
  • מחבר

Kaspersky internet security

את התוכנה הזאת ניסתי כבר,לא הצלחת להגדיר בפיירוול תוכנות בטוחות,וגם בכללי גם התוכנה הזאת וגם האנטי וירוס של קספרסקי שהיה לי מזמן נגמר להם הרשיון די מהר....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים