עבור לתוכן

לוח אם P35 האיכותי ביותר במחיר 500-800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בתור חסיד של אסוס לך רק על אסוס ותאמין לי שלא תצטער לשנייה אחת אפילו

כל השאר חובבנים לעומתם חוץ מג'יגה בייט שעוד איכשהו אפשר לומר שהם מייצרים לוחות חזקים ואיכותיים.

פורסם
  • מחבר

1.אני אצטרך לעשות קצת מחקר אודות IP35-E

למרות שקצת מפריע לי שהוא לא תומך ב זיכרון 1066 MHZ

2.לגבי אסוס אני לא אקנה חברה זו או אחרת בגלל תחושת בטן של מישהו אשמח לקבל תשובה מנומקת במה אסוס עדיף על

גיגהבייט???/ ולא סתם להיות פאן בוי .

בכל אופן ממש תודה על ההתיחסות אתם מעשירים אותי.

פורסם

רוב האנשים פה ממליצים על גיגהביט מהסיבה הפשוטה

הם לוחות זולים יחסית אמינים מאוד OC מעולים ועשים את עבודתם כמו שצריך ואפילו מעבר

לשימושים שלך אני באמת לא רואה סיבה ללכת על לוח יקר יותר ממה שאתה צריך אז כמו שהמליצו לפני

DS3L יהיה הלוח המתאים .

ובמידה ותרצה תמיד תוכל להוסיף כרטיס PCI לתוספת שתרצה כמו חיבור FIRE ועדיין לא תגיע למחיר של הלוח עם החלק המובנה

פורסם

אפשר חוו"ד השוואתית כלפי הIE35 ?

פורסם

לפי התשובה הזו אפשר להבין שאתה לא בדיוק יודע מה זה RAID. כל המטרה ב RAID היא להבטיח שהמידע שלך לא יפגע אם אחד הדיסקים הקשיחים שלך קורס.

נכון של RAID יש "תוצאת לוואי" של כתיבה/קריאה מהירה יותר (תלוי בסוג ה RAID), אבל זה כמובן בא על חשבון חלק מהנפח הכולל של הדיסקים.

אם אתה מדבר על RAID 0 (שהוא אכן מהיר יותר בגלל שהכתיבה נעשית ל 2 דיסקים קשיחים במקביל), אז כדאי שיהיה לך ברור שאתה מגדיל את הסיכוי לאיבוד המידע שלך אם אחד מהדיסקים הקשיחים קורס ל 200%, מכיוון שאם אחד משני הדיסקים הקשיחים במערך RAID 0 קורס, כל המידע שנמצא על 2 הדיסקים הולך לאיבוד (RAID 0 לא מיועד לגיבוי/יתירות אלא לצורך יצירת כונן גדול יותר ממספר כוננים קשיחים נפרדים).

בקשר ללוח, אם אתה לא בדיוק יודע מה אתה צריך, ה P35-DS3L יהיה פיתרון מצויין בשבילך - גם זול, גם אמין, גם תומך במעבדים החדשים של אינטל, כולל ה 45nm, וגם טוב ל OC. אם חסרה לך תכונה, אתה תמיד יכול לקנות כרטיס הרחבה כדי להשלים את התכונה הזו.

זה נכון, אבל חסר משהו... Intel Matrix RAID !

הוא מאפשר לעשות גם RAID0 וגם RAID1 על 2 דיסקים פיזיים (חלק להקצות ל-0 וחלק ל-1).

אני הזמנתי GA-P35C-DS3R והולך לשים 2 דיסקים של 160 ברייד עם מחיצה של 60GB ברייד 1 (מערכת הפעלה) ו-200GB ברייד 0 ולהינות משתי היתרונות.

פורסם
  • מחבר

חברה אפשר ביקורת ענינת והשואתית בין 2 לוחות האם של אסוס וגיגהבייט

DS3L של גיגהבייט

ASUS P5K

מה העדיפות של אחד מהם על השני בהנחה ששניהם עם אותו תג מחיר

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חברה יש לי שאלה בכל המפרטים המומלצים ממליצים על DS3

ולא על DS3L מדוע אם מה שנאמר לעיל נכון

פורסם

השאלה הזאת על ההבדלים בין אסוס לג'יגבייט נשאלה כאן בפורום כבר הרבה פעמים אבל תשובה ברורה איזה מהם עדיף עוד לא ניתנה

מה שתמיד נטען הוא שג'יגבייט הרבה יותר זולים אבל גם זה לא מדויק היות וההבדל בין הלוח הזול של ג'יגבייט GA-P35-DS3L לדגם

הזול של אסוס P5K SE הוא סך הכל 60 ש"ח כשבאסוס יש יציאת SATA מה שאין בג'יגבייט

פורסם
  • מחבר

מה עם לוח האם הבא עולה 535 ש"ח באייבורי

GA-P35-S3L

הוא בלי האות D באמצע

פורסם

אחלה. קנה אותו. D = קבלים טובים יותר... יש להם גם P35C ששם הסיפור כבר שונה - ויש תמיכה נוספת בDDR3. התלבטות....

פורסם
  • מחבר

אבל אני שמתי לב שלוח האם יותר קצר ברוחבו מה DS3

פורסם

לוח צריך לבחור לפי מספר גורמים:

1. התאמה לדרישות המשתמש - מספר יציאות USB דרוש, מספר חיבורי SATA רצוי, מספר חיבורי IDE, יציאות טוריות ומקביליות וכד'. כמו כן - נכללת כאן הדרישה ליכולת OC (המהרה).

2. מחיר - תקבע כמה אתה מוכן לשלם על לוח חדש.

3. תכונות נוספות - תכונות שאתה לא ממש צריך, אבל אם אפשר לקבל אותם באותו מחיר, אז למה לא...

המפרטים של הלוחות:

P5K של ASUS

P35-DS3L של Gigabyte

תסתכל בכל מפרט, ותראה מי נותן לך את התכונות שאתה צריך, ומי נותן לך את הערך המוסף (כמו יותר חיבורים מסוגים שונים). אם אתה יכול לקנות את שניהם באותו מחיר, זאת הדרך להחליט.

שים לב שה P5K תומך במערך RAID, אבל רק בין חיבור ה SATA הפנימי וחיבור ה SATA החיצוני שנובעים מבקר ה SATA של JMicron.

אפשר להשוות לך בין כל הרכיבים של הלוחות (ל P5K יש רק PCI-Ex1 אחד לעומת 3 ב P35-DS3L, ל P35-DS3L יש כרטיס קול חדש יותר, ה P5K תומך ב CrossFire וכד'), אבל עדיף שתסתכל בעצמך על המפרט של כל לוח ואז תחליט.

בעיקרון ה P35-DS3L הוא גירסה "מוחלשת" של ה P35-DS3, אבל לא מבחינת הנתונים החשובים, אלא רק במספר יציאות ה USB, חיבורי ה SATA, מערכי ה RAID וכד'.

גירסאות הלוחות של Gigabyte עם התוספת DS3 מעידות על קבלים מוצקים, שעמידים יותר מקבלים רגילים, למרות שלוחות מדגמי ה S3 יתנו בדיוק את אותם הביצועים.

גירסאות ה P35C כוללות תמיכה בזיכרון מסוג DDR3, אבל נכון לרגע זה, זה לא יותר מ"גימיק".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים