עבור לתוכן

קירור חדש - מעבד ישן D:

Featured Replies

פורסם

היי, המעבד שלי הוא INTEL 550 3.4GHZ LGA775. עכשיו יש לו קירור TT TOWER112 הישן והטוב, אך עברו כמה שנים והגיע הזמן להחליף כי הישן כבר לא עושה את העבודה..(במאמץ 75 מעלות)

החלטתי וחשבתי והגעתי להחלטה:

איזה מהקירורים הבאים יעשה את העבודה יותר טוב, יתן ביצועים טובים יותר? (שיקולי הם ביצועים בלבד ולא מקום רעש מחיר וכדומה)

הראשון: TT SILENT WATER

השני: TT BIG WATER SE

מי לדעתכם יותר טוב?

תודה רבה מראש :)

פורסם

1)tt bigwater 745

tt bigwater 735

למה שלא תלך על קירור אוויר טוב :nixweiss:

יהסה את העבודה ומעבר לה

פורסם

אף אחד ממה שרשמת לא יעשה עבודה טובה בלקרר את התנור שלך.

לגבי יכולות הקרור של הTOWER 112 שלך, הן לא נשחקות עם הזמן :P זה קרור לא רע בכלל.

enlaregedView.jpg

פשוט תפרק את המאורר ותנקה על מברשת/מכחול את הצלעות מכל האבק שנתקע שם ובאותה הזדמנות תפרק את הקרור, תנקה את המעבד והצלעות עם אלכוהול ושים משחה טרמית חדשה וכל בעיותך יעלמו. שים לב שיש מאורר באחורי המחשב (במארז) שמוציא את האויר החם מהצלעות החוצה מן המארז (מאוד חשוב).

פורסם
  • מחבר

למה לא BIG WATER 735 ו 745? בגלל המחיר. אמרתי.

בקשר לקירור הקיים - פתחתי אותו לגמרי, שמתי משחה יש מאוור במארז ניקיתי מאבק לגמרי וניקיתי את הצלעות עם אלכוהול אך לא עוזר..(משחה טרמית של ARTIC SILVER5)..עשיתי זאת בעבר, וזה עבד מצויין הניקוי..אבל הפעם..לא עוזר..

פורסם

אז תפרק ותתקין שוב, ותבדוק שניקית טוב (אויר דחוס או אויר בלחץ יעשו את העבודה). צלעות קרור לא מתעייפות, אתה יודע.

אם אתה ממש חייב להחליף (כסף שלך :nixweiss:) שום קרור מים ברמות שאתה מחפש לא משתווה לקרור אויר ב250 ש"ח. אתה יכול לקנות את הTUNIQ TOWER או את הTT V1 במחירים של 250 ו280 בהתאמה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הלכתי לאיבוד..קירור אוויר ב-250 שקל יותר טוב מקירור מים ב 450 שקל? בכלל אוויר יותר טוב ממים? כי היה לי אוויר לכרטיס מסך וקניתי קירור מים והוא עושה עבודה הרבה יותר טובה..

פורסם

בגלל שבמכירים כאלו נמוכים אין סטים איכותיים של קירור מים.

חידשתה משחה טרמית? זה עקרוני ביותר

פורסם
  • מחבר

אני הולך עכשיו שוב לפתוח את המחשב..אני אתן תוצאות בקרוב.

פורסם
  • מחבר

סורי על DP..

טוב חברה הקירור מת..כנראה קרה משהו וגיליתי שהוא פשוט התעקם..אולי חום או משהו כזה חח

קיצר, חזרתי לפנטיום 3 אז תנו לי את הקירור הכי טוב עד 450 שקל..זה יהיה הפיתרון הכי טוב

תודה רבה :)

פורסם

מה ז"א התעקם? איפה? יש מצב לתמונה?

בכל אופן , קרורים מומלצים: thermaltake V1, Sunbeam Tuniq tower, Thermalright Ultra 120/eXtreme, Scythe infinity

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה להביא תמונה אך המצלמה לא בבית..הברזל שמחזיק את הקירור למדרבורד כנראה התעקם מהחום / זמן..

חשבתי על ה-ULTRA 120 EXTREAM גם כאופציה אך אני שוב נוטה לכיוון הנוזל..טוב תודה רבה על העיצות אני אחשוב על זה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים