פורסם 2003 במרץ 1622 שנים אל תתן לו!!!! ראיתי את ה REVIEW שלו באיזה אתר...הוא שרף שני לוחות אם שם, ולא ברור לי למה, אז עדיף לעשות לבד...או לקנות מעבד מהיר יא קמצן
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים אל תתן לו!!!!ראיתי את ה REVIEW שלו באיזה אתר...הוא שרף שני לוחות אם שם, ולא ברור לי למה, אז עדיף לעשות לבד...חח.. בגלל זה החיוך... אני לא אפרסם את סיבת שריפת הלוח אלא רק בהסכמתו או שהוא יפרסם לבד (אבל זאת סיבה כזאת שטותית...)
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים ספק אם מישוה יסכים לקחת עליו אחריות על המוד.אחרי הכל ברגע שאתה משלם למישהו אתה מניח בידיו אחריות על הלוח (700+ ש"ח) והאחריות מהחנות יורדת.
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים אפשר לעושת את המוד עם תנינים קטנים, השאלה היא האם אתה מוכן למסוך על זה שהם יחזיקו..בתור פיתרון זמני זה יכול היות יעיל.
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים מה הכיף בזה שתשלם למישהו שיעשה לך מוד שיעזור לך באובר קלוק? במקום לבזבז את הכסף הית פשוט קונה מחשב יותר חזק וזהו ותחשוב שהוא כבר אם אובר קלוק!!! אני לא צודק?
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים אל תתן לו!!!! ראיתי את ה REVIEW שלו באיזה אתר...הוא שרף שני לוחות אם שם, ולא ברור לי למה, אז עדיף לעשות לבד...או לקנות מעבד מהיר יא קמצן שני לוחות nf2 שנדפק להם הביוס ספונטניט (אחד תוקן השני בדרך - 8rga+). אני מוכן לעשות את המוד תמורת סכום סימלי.
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים אהה...נכון!סורי....בכל אופן, תעשה זאת לבד...לפחות ככה לא יהיה לך ספק שאתה דפקת את הלוח (מה שלא נראה לי, אם תעשה הכל לאט לאט).
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים ל kt400 יש בעיות משלו - לפני צורך בVDD MOD.ולא זה לא אותו MOD.אז יש מוד אחר אני מבין? אתה יכול להסביר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.