פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים היי קיבלתי אימייל מאוד חשוב וכמו שהמזל שלי תמיד עובד הוא היה כמובן בגיבריש ! נסיתי: לשנות קידוד לכל סוג של עיברית. זה לא עובד נסיתי שלנות קידוד ליוניקוד. זה לא עובד נסיתי להוריד באפשרויות אינטרנט>מתקדם את הV ליד אפשר הרחבות של דפדפן צד 3. זה לא עובד כל הקידודים בשפות מותקנים וכך תמיכה בשפות שכותבים מימין לשמאל. אין לי את הtoolbar של google. מה אפשר לעשות ?
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים תנס לפתוח אותו דרך mail2web.com ושם לשנות את ה-encoding.או http://info.org.il/hebrew_magic.phpלי זה עזר.
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר זה נראה בצורה כזו:?? ???¨??? ???¤????????¨? ???¤????§?!??¨?©?? ???¨?? ???? ?¨???.???? ?'-?': ??©?¢??× 9:00-13:00.???? ?',?',?': ??©?¢??× 14:00-16:30.??¨?©?? ???? ??? 54 ?§??? 4.?¢?¨? ???,???¨??? ????!אפילו לא כמו גיבריש "נורמלי". ההמרה דרך האתר גם לא עובדת :-\
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים כן זה מייל מחשבון GMAIL תיצור לך חשבון כזה ותבקש מהבחור ששלח לך , שישלח שוב לכתובת החדשה
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים נתקלתי כבר באימייל בג'יבריש ששום דרך שניסיתי לא הציגה אותו בצורה תקינה.הפיתרון שלי היה דווקא תוכנת תיקון צד שלישי שבצורה מופלאה פתרה את זה איכשהו- ממיר ג'יבריש.
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר נתקלתי כבר באימייל בג'יבריש ששום דרך שניסיתי לא הציגה אותו בצורה תקינה.הפיתרון שלי היה דווקא תוכנת תיקון צד שלישי שבצורה מופלאה פתרה את זה איכשהו- ממיר ג'יבריש.גם היא לא עוזרת :-\חשבתה לנסות אם דפדפן אחר :s05:לא חשבתי ונסיתי אבל גם זה לא עוזר. למה MS לא מתקנים את הFUCKים הקטנים האלו בOSים שלהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.