פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים שלום, יש לי רשת ביתית מחוברת לראוטר מסוג Edimax BR-6204WGהמחשב הראשון הוא נייח, מחובר בכבל רשת לראוטר ועל המחשב מותקנת מערכת הפעלה XP PRO.המחשב השני הוא לפטופ, מחובר אלחוטי לראוטר ועליו מותקנת ויסטה הום פרימיום.שיתפתי את שני המחשבים ואני רואה בכל מחשב את המחשב השני בתוך מיקומי הרשת.כשאני מנסה להיכנס מהויסטה לXP, אני מחכה בערך חצי דקה וקצת יותר, ובסוף הוא נותן לי הודעה שגיאה:Windows cannot access \\HOME-PCבסוף הוא נותן קוד שגיאה: 0x80070035כשאני מנסה להיכנס מהנייח ללפטופ, הוא מבקש שם משתמש וסיסמה, אבל אין לי מושג על איזה שם משתמש וסיסמה הוא מדבר...מה עושים?תודה.
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים טוב המלצה שלי לך לSTRAT ואז RUN במחשב הנייד ותרשום compmgmt.mscשם לך לLOCAL USERS AND GROUPS ושם תיצור יוזר עם איזה שם שאתה רוצה אחר כך לחצן ימני על היוזר ותקבע סיסמה ואז שוב תנסה להתחבר וכאשר הוא יבקש יוזר וסיסמה תכניס את מה שקבעת בהצלחה
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר אני אמור לעשות את זה בויסטה נכון?כי כשאני נכנס למה שאמרת לא מצאתי את הLOCAL USERS AND GROUPS.יש למישהו מושג איפה זה נמצא בויסטה?
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים לפני שאתה מתחיל להתעסק עם היוזרים.תריץ את אשף הרשת בXP ותפעיל את השיתוף בויסטה (במרכז הרשת והשיתוף), תוודא ששני המחשבים באותה קבוצת עבודה ושיש תיקיה משותפת (אפילו תקית בררת המחדל שהוא יוצר - "מסמכים משותפים").אח"כ תבדוק פינגים בין המחשבים... אם אין פינגים, תבטל את חומת האש ותנסה שוב.אם יש פינגים ויש תיקיה משותפת ועדיין לא עובד, תפעיל את הguest user (ב"משתמשים" תחת "לוח בקרה").לא עובד, תיצור בכל מחשב יוזר בעל אותו שם וסיסמא ואז תנסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.