עבור לתוכן

שאלה בקשר לMAYA וMENTAL RAY.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להשתמש בצמחייה במאיה אבל היא לא מתרנדרת בMENTAL RAY ורק בMAYA SOFTWARE ואני רוצה במנטל ריי... איך עושים את זה? אם אפשר בכלל.. ואם לא איפה אני יכול למצוא תוכן למאיה שעובד בMENTAL RAY....

תודה

פורסם

אני מתאר לעצמי שאתה מתכוון לצמחייה שאתה יוצר ב paint effecrs. הבעיה היא ש mental ray לא יודע לרנדר paint effects כמו שצריך, אז או שתמיר אותם לפוליגונים או שתשתמש ברנדרר אחר.

אם הבעיה לא תעזור, נסה את הדבר הבא (אני מכיר מקרה או שניים של באגים של mental ray שנפתרו כך): הסר את mental ray מרשימת הפלאג-אינס, ואח"כ תחזיר אותו. (למרות שאם מדובר ב paint effects אני די בטוח שמה שאמרתי למעלה רלוונטי יותר).

פורסם
  • מחבר

האמת רציתי להשתמש בספרייה VISOR (זה בטח אותו דבר) אבל לא משנה אני עשבתי את זה כרגע..

אתה יודע אולי איפה אפשר להשיג תוכן חינמי למאיה? כל הצמחייה ובכללי עוד דברים נחמדים כאלה שאפשר להוסיף??

תודה

פורסם

אכן, מה Visor בוחרים את המברשת ל PaintFX בשביל הצמחייה. (עד כמה שזכור לי ה"מברשות" ליצירת הצמחייה כולן תחת הקטגוריה Paint Effects ב Visor)

לגבי תוכן חינאמי, ניסית אולי ב highend3d?

הנה: http://www.highend3d.com/maya/downloads/

ממויין לפי קטגוריות. יש כאן גם מברשות לצמחיה שלדעתי ישרתו אותך, חפש ב PaintFX Brushes.

יש גם את האתרים של Turbo Squid ושל 3D Cafe, אבל אני לא בטוח כמה חומר של מאיה יש שם.

פורסם
  • מחבר

THX :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים