פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים יש לי רשת אלחוטית בה מחוברים 2 מחשבים עם ראוטר של לינקסיס.רכשתי את המדפסת ואני מעוניין לחבר אותה בצורה אלחוטית לרשת - אפשרי? מה צריך בשביל זה?
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים אפשר לחבר אותה למחשב ולשתף אבל לא ניראה לי שישירות לרשת כי היא לא מדפסת רשת.
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר זאת מדפסת רשת, יש לה יציאת רשת 10/100.חשבתי על חיבור אנטנה ליציאת הרשת, כמו הדבר הזה למשל:http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=74824&saleNo=1934257&comp=1השאלה האם זה יעבוד? והאם אפשר להגדיר שכל אחד מהמחשבים ברשת האלחוטית יוכל להדפיס במדפסת הזאת?(המרחק מהמדפסת לראוטר הוא 10 מטר)ואגב בתגובות ב-ZAP מישהי רשמה שהיא חיברה ככה את המדפסת (אלחוטית) אך לא ציינה איך בדיוק .
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים זאת מדפסת רשת, יש לה יציאת רשת 10/100.חשבתי על חיבור אנטנה ליציאת הרשת כלומר במקום לחבר כבל רשת שיחובר לראוטר אני פשוט אחבר אנטנה.השאלה האם יש דבר כזה (אנטנה לחיבור לכרטיס רשת).ואגב בתגובות ב-ZAP מישהי רשמה שהיא חיברה ככה את המדפסת (אלחוטית) אך לא ציינה איך בדיוק .תנסה לחבר מהכניסה של המדפסת רשת הזאת ליציאה של הראוטר האלחוטיאצלי למשל בראוטר אפשר לחבר ישירות דרך USB מדפסות
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר אני חושב שהסברתי את עצמי כראוי .אני מעוניין לחבר את המדפסת בצורה אלחוטית .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.