פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים יש לי את המאורר הנ"ל יש לו מספר אופציות לכיוון מהירות המאורר1. עוצמה מלאה.2. מכני/ידני ע"י Adjustable fan speed control3. אוטומטי ע"י טמפ' המעבד בהתקנת חישן בין המעבד לגוף הקירור עובד בטמפ' שבין 20-55 מעלות צ'.יש לי מספר שאלות לגבי חיבור החישן למעבדא. כאשר אני חיברתי את החישן למאורר, המאורר עבד בעוצמה מלאה לפחות לפי הרעש שהשמיע - מדוע המאורר עבד בעוצמה מלאה עם הנתונים על הטמפ' של המעבד מראים בין 23-30 מעלות??.ב. בדף המוצר : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/VR/standard/a202829/a202829.asp יש אזהרה לגבי הפעלת לחץ על החישן שמחברים בין המעבד לגוף הקירור, יש לי קירור למעבד: Thermaltake Ruby Orb II - http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p0391.asp לשאלה האם יכול להיות שגוף הקירור הזה מפעיל לחץ על החישן והוא אינו מתפקד/נשבר עקב כך??תודה,
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים קודם כל, אל תקפיץ, זו עברה על חוקי הפורום (רק לאחר 24 שעות מותר).דבר שני....אתה שמת את החיישן בין המעבד עצמו לקרור (ז"א שמת את החיישן על הליבה ואז התקנת את הקרור)??
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר קודם כל, אל תקפיץ, זו עברה על חוקי הפורום (רק לאחר 24 שעות מותר).דבר שני....אתה שמת את החיישן בין המעבד עצמו לקרור (ז"א שמת את החיישן על הליבה ואז התקנת את הקרור)??א. סליחה.ב. כן החישן נמצא על המעבד בינו לבין גוף הקירור(על המשחה הטרמית ;D) ע"פ הוראות ההתקנה
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים אני מבהיל מסיבה טובה...אל תשים כלום בין המעבד לצלעות הקרור! ותהיה בטוח ששם יותר חם ורוב הסיכויים שהחיישן הרוס. הפסיק שלך ממש לא במקום הנכון...
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר צודק לגבי הפסיק ;D,אז איפה אני אמור למקם את החישן יש לי מעבד E6750ומדוע החישן הרוס, ברגע ששמעתי שהמאורר עובד בצורה כזאת התחלתי לעבוד עם ההתקן הידני
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר ותמשיך לעבוד עם הידני וזהו.תוכל לפרט בבקשה איך אני יכול להתקין את החישן נכון, אני מבין שצריך להתקין אותו בין התושבת לבין המעבד, נכוןבבקשה תגובתך
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים פעם היו מדביקים על הצד התחתון איפה שלא היו רגלים. היום הכל תפוס, אז המקום הכי טוב הוא בצד התחתון של גוף הקירור, אבל בשום פנים ואופן לא בין גוף הקירור והמעבד.
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר פעם היו מדביקים על הצד התחתון איפה שלא היו רגלים. היום הכל תפוס, אז המקום הכי טוב הוא בצד התחתון של גוף הקירור, אבל בשום פנים ואופן לא בין גוף הקירור והמעבד. ???האם מישהוא בבקשה יכול להסביר לי איפה שמים את החישן מצ"ב תמונות של גוף הקירור :s05:תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר לאחר התגובות פירקתי את המעבד והקירור על מנת להוציא את החישן , ניקיתי, מרחתי חומר קירור(סיליקון), חיברתי מחדשעכשיו אין כלום כפי שצריך תודות לתגובות שלכם,אבל עכשיו תראו נא את טמפ' המקפיא שלי ;D במנוחה כמובןאבל עכשיו אחרי כל זה והטמפ' של המעבד ירדו בכ 4-7 מעלות אבל מה המאורר של הCPU התחיל לעבוד וסיבובי המאורר עומדים על כ-1600 שלפני זה עמד על 900.אני לא מצליח להוריד את סיבובי המאורר דרך Speed Fan בבקשה עזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.