עבור לתוכן

גיים פאד עם יותר מ-6 לחצנים

Featured Replies

פורסם

חיפשתי בזאפ גיים-פאד עם יותר מ-6 לחצנים נוחים (לא באמצע הגיים פאד איפה שאי אפשר ללחוץ בקלות והכפתורים שם מתאימים בעיקר לדברים כמו pause).

שבשביל זה צריך יש 6 לחצנים ליד ימין + 2 "למעלה" (בצדדים).

אבל חוץ מ- Logitech WingMan Action Pad (קישור http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1763)

שזה דגם ישן יחסית שכבר לא מייצרים נראה לי, וכמה של Saitek שזאת חברה שאני לא מכיר לא מצאתי כלום..

איך זה שלא מייצרים כאלה גיים-פאדים?

או שאולי פספסתי משהו?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

כולכם משתמשים בכאלה עם 4 כפתורים עיקריים?

פורסם

אני לא ממבין בדברים האלה האמת...

יש לך תקציב מסויים?

אתה חייב 6 כפתורים או תסתפק בגיים פאד טוב אחר?

פורסם
  • מחבר

כרגע עוד לא נכנס העניין של התקציב, אני בכלל מנסה למצוא גיימפאד נוח לשימוש.

כי גיימפאד עם 4 כפתורים ראשיים לא נראה נוח לשימוש כשיש 8 לחצנים שימושיים במשחק למשל.

פורסם

לפי בדיקות שערכתי השלט של סייטק הכי משתלם והכי נוח.(היה לי מעל 10 כאלו שנהרסו מאוד מהר כי אני אגרסיבי שאני משחק) אלא שאין להשיג אותו יותר.

חברת סייטק מוציאה דגם חדש שעדיין לא ידוע עליו פרטים.ולא ידוע מתי או אם בכלל יהיה אותו כאן.

ביררתי במקומות וגם אצל היבואן היחיד שמייבא אותם. ולא קיים בכלל כאלו בארץ עוד.(בדקתי בכל מקום אפשרי בארץ.) הדגמים שהיה לי הן ה P220 ו-ה P2500

לחברת Logitech אין PADGAME עם 6 לחצנים מחוץ היחידי שנתת כאן . ואני בספק עם ניתן להשיגו, למרות שאני לא שולל.

הפד המודרני של היום זה עם 4 לחצנים. ויש שחקנים נדירים כמוני וכמוך שפשוט רגילים לעוד תאוות כפתורים. ואי התאמת החבר'ה להתאמת השלטים שוללת את הזכויות שמגיעות לנו כשחקנים ;)

אם אתה ממש רוצה אולי עדיין ניתן להשיג PAD של חברת Genius דגם

MAXFIRE G-08X

פורסם
  • מחבר

המצב קשה.. :-\

אתה אומר שהייו לך יותר מ-10 גיימפאדים שנהרסו, ואתה מרוצה מהם? :o

מה אתה עושה איתם, מטיח אותם ברצפה בכל פעם שאתה מפסיד באיזה משחק? :s05:

פורסם

המצב קשה.. :-\

אתה אומר שהייו לך יותר מ-10 גיימפאדים שנהרסו, ואתה מרוצה מהם? :o

מה אתה עושה איתם, מטיח אותם ברצפה בכל פעם שאתה מפסיד באיזה משחק? :s05:

אכן תופעה ידועה בקרב גיימרים קשים, אתה צריך לראות את השלט של הפלייסטיישן 1 (כן הדבר הזה עדיין קיים אצלי, כדאי למכור לחנות עתיקות? יש לי גם קונסולת אטארי ישנה אם הם יהיו מעוניינים!) שלי... או לפחות את מה שנשאר ממנו מאז הפעם האחרונה ששיחקתי..

לגבי הנושא, שלט של פלייסטיישן יש לו 4 כפתורים "עיקריים" אבל באותו זמן גם 4 כפתורים "למעלה", כן שבסוף יש לך 8 כפתורים נגישים מאוד (אגודל ימין על ה-4 העיקריים, אגודל שמאל על החצים, אצבע המורה והאצבע השלישית [שבשמה לא אנקוב] על הכפתורים שלמעלה בכל אחת מהידיים) וככה זה נוח, אני יכול להגיד לך שלא מזמן קניתי ב-100 שקל גיימפאד מאיזו חברה לא ידועה שנראה בול כמו של פלייסטיישן, אבל זה 2 כאלה שהחוטים של אחד נכנסים לשני ויוצאים בUSB 1, וככה אם נגיד בפיפא, אני יכול לשחק 3 אנשים עם אותה קבוצה (ותדע לך שעשיתי את זה, זה פשוט מצב של כאוס בהתחלה כי אתה לא מבין מה קורה, אבל אחרי זה גמרנו על המחשב איזה 6-0 ב-רבע שעה כשהתחלנו לקלוט את העניין ולבנות התקפות, אבל זה לא משנה), מה שגם אם יש לך פלייסטיישן או משהו ראיתי בכל מיני מקומות מתאמים מפלייסטיישן לUSB (אם מישהו מוצא משהו הפוך שיגיד לי בבקשה!).

אם בכל זאת אתה רוצה גיימפאד עם 6 כפתורים ראשיים, כל מה שאני יכול להציע זה שתכתוב לאינטל, או תפתח איזו עצומה או משהו, מה אני יודע, חחח. אני בעד הקטע של 6 כפתורים ראשיים, אבל יהיה יותר נחמד אם יהיה 6 עיקריים ו-4 משניים.

פורסם

NET אתה חזק בעניין אה? :xyxthumbs:

באיזה משחק אתה צריך יותר מ4 לבוהן?

לדעתי (אין לי ממש ניסיון) הכי טוב לקנות את הדגם ב40 שקל של LOGITECH , קלאסי פשוט , אל תחשבו שהדגם ישן , הוא חדש אבל פשוט - בלי רעד - בלי גויסטיקים - עם חוט

או אם אתה משתמש בגויסטיקים אז את היותר יקר

פורסם

אחי לך על חברת saitek אני הולך לקנות את המקלדת שלהם שתצא בקרוב ( http://www.saitek.com/uk/prod/cykeyv2.htm )..... ולפי דעתי היא פשוט תאכל את הטרנטולה ואת הG15 בלי מלח....

ובנוגע לגיימינג פאד שלך:

http://www.saitek.com/uk/prod/p2600.htm זה הראשון

http://www.saitek.com/uk/prod/p990.htm זה השני

אני אישית לא מבין בפאדים האלה אבל לא קשה לראות מה הרמת גימור שלהם והיא פשוט מעולה

והמחירים שלהם נעים בי 15 ל 20 יורו ואם תריץ חיפוש ברשת אני בטוח שתמצא אותם גם ביותר זול....

פורסם

ממש הרשימה אותי המקלדת, מה אבל אין עליה מידע ביכלל , אני גם מתכנן ליקנות את ה G15 החדשה כשהיא תצה החודש , יחד עם הSIDEWINDER

מה שאהבתי זה המקשים ממתכת , את השליטה למלע בחישנים , ואת זה שהיא יפה בכלליות .

פורסם

היא לא רק יפה היא גם יותר נוחה מה G15 ה-G15 לא נוחה בכלל הרגשתי אותה והיא ממש לא מתאימה לגיימינג לדעתי.... היא רק מאובזרת בצורה מרשימה חוץ מזה לא מבין איך בדיוק היא מתאימה לגיימינג

פורסם

איך אתה יודע שהיא כן נוחה?

פורסם

לפי העיצוב האגרונומי זה המינימום לנוחות של כפות הידיים

פורסם

מבחינת מראה דווקא G15 נראת נוחה מאוד , המקלדת הזאת תגיע לארץ כמה היא תעלה בחו"ל?

פורסם

היא לא תגיע בצורה מסחרית אם כי היבואן הרישמי שלה נמצא פה בארץ וניתן יהיה להזמין דרך חנות שעובדת איתו אני למשל מצאת את "צור מחשבים" ברמלה שזה גם ליד הבסיס שלי במקרה....

אחלה בנאדם

והמקלדת תצא בין ה8 ל-11 נובמבר-אני רק מחכה....

בקשר לG15 הרגשתי אותה והיא לא נוחה בכלל....... אני קודם כל מחפש נוחות אחרי זה ביצועים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים