פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים חברה עזרה דחוף איך אני מחזיר את הURL BAR ?!למה שאני עושה COTUMIZE ...יש לי "LOCATION"זה מראה לי את הURL BARאבל יש שמה שתיים אחד אם הכתובות שאני כותב שם והוא לא עושה כלום רק רענן ואחד קטן כזה בצד ימין שלו שאי אפשר להגדיל שמשם צריך לעבור לכתובת...וחוץ מזה יש אפשרות להפוך את הBAR של גוגל לכך שאם אני יכתוב שם כתובת הוא יעבור עליה במקום לחפש אותה בגוגל ?תודה מראש!
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים איזה קרוע אתה.אל תכנס אפילו ל CUTOMIZEתלחץ בתפריט על VIEW -> TOOLBARS -> NAVIGATION TOOLBAR
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר כן שככתי לציין שאני עושה את זה זה מראה לי סתם BAR ריק אז אולי יש עוד דרכים...?
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים תנסה להתקין מחדש את ה FF שלך...בעיקרון כמו שאמרו לך לעשות את הNAVIGATION TOOLBAR וזה אמור להראות לך...
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים תנסה להתקין אחד על השני כזה...אולי זה יסדר וככה לא ימחק לך כלוםבקשר לגיבוי אני דיי בטוח שאפשר איך שהוא לעשות את זה תריץ בגוגל חיפוש אולי תגלה שם את התשובה לזה.מקסימום פשוט תשמור את השמות של הפאלגאינס שלך ואחר כך תיכנס לאתר של פיירפוקס ותוריד אותם שוב סה"כ עבודה של 5 דקות מהחיים שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.